Οχτώ Έλληνες παίκτες πόκερ για την Μαύρη Παρασκευή

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του online πόκερ δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους όπως είναι φυσικό τους Έλληνες παίκτες. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε όσους μπορούσαμε και τους ζητήσαμε την δική τους τοποθέτηση επί του θέματος. Οι περισσότεροι όπως θα διαπιστώσετε είναι αισιόδοξοι για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.
Βαγγέλης “varymetallos2” Αρμπατσής: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιζα πολύ σε αυτές τις εταιρίες, αλλά σίγουρα δε μου άρεσε αυτή η εξέλιξη. Κυρίως δε θα ήθελα να δω να «κλείνει» το πόκερ σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.
Δηλαδή, στο μέλλον να παίζουν οι Γάλλοι στα .fr, οι Έλληνες στα .gr sites κτλ. Από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα, οι Ευρωπαίοι, άρα και εμείς, συνεχίζουν να παίζουν κανονικά –και αυτό είναι καλό".

Αλέξης “Johhny_Dr@m@” Ζερβός: "Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πιστεύω ότι είναι η αρχή της νομιμοποίησης του online poker στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Σταύρος “IDOLLS” Κάλφας: "Ήταν κάτι το αναμενόμενο. Είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μακροπρόθεσμα πιστεύω ότι θα βγει σε καλό. Ενδιαφέρουν θα έχουν οι εξελίξεις στο μεσοδιάστημα μέχρι να νομιμοποιηθεί το online poker στην Αμερική".

Ήλιος Καματάκης: "Η Pokerstars και η Full Tilt πιστεύω ότι θα το τακτοποιήσουν το θέμα. Μιλάμε για δύο εταιρίες κολοσσούς και δεν νομίζω να μην επιτρέπεται για πολύ ακόμα η μη συμμετοχή των Αμερικάνων παικτών".

Ανέστης Πανταζίδης: "Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην Ευρώπη. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Είναι η αρχή της νομιμοποίησης του online poker, αφού τα πράγματα ως τώρα ήταν αρκετά ρευστά".

Φοίβος “psfisin” Πέττας: "Το μόνο θετικό είναι ότι βραχυπρόθεσμα, αυτό που έγινε μας συμφέρει αφού τα fields έγιναν πιο μικρά και πιο εύκολα χωρίς τους Αμερικάνους παίκτες. Μακροπρόθεσμα φοβάμαι το ντόμινο των εξελίξεων θα μας επηρεάσει όλους. Έχουν μπερδευτεί πολύ τα πράγματα, σχετικά με το τι είναι νόμιμο και τι όχι. Παίζονται τεράστια συμφέροντα πίσω από αυτή την ιστορία".

Γιώργος Σκιαδάς: "Μεγάλη αλλαγή στον χάρτη του online poker. Η λύση πιστεύω ότι θα βρεθεί πάντως. Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Full Tilt, αφού στηριζόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στους Αμερικάνους παίκτες. Πιστεύω ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση βρήκε ένα τρόπο να πιέσει τις δύο εταιρίες για να πάρει και αυτή ένα μέρος της πίτας από τη βιομηχανία του online poker".

Γιώργος Τσολάκος : "Η αλήθεια είναι ότι εμένα προσωπικά δε με έχει επηρεάσει τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο καθόλου, γιατί είχα τραβήξει όλα μου τα χρήματα από το online πόκερ λίγες βδομάδες πριν (λες και το ήξερα!). Παρόλα αυτά, ψυχολογικά με έριξε και άρχισα να ανησυχώ για το μέλλον μου στο χώρο του πόκερ γενικά. Τελευταία πάντως έχω επικεντρωθεί στο live πόκερ, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις. Περιμένω τα νεότερα με αισιοδοξία".

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα