Βαθιά ανάσα για Βέροια!

Νίκη που ουσιαστικά απομακρύνει τα όποια σενάρια για συμμετοχή της στα πλέι άουτ πέτυχε η Βέροια που κέρδισε στην έδρα της με 2-1 τον Ιωνικό, ο οποίος από την πλευρά του παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση!
Από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε το σκορ, δεν κατάφερε να το κρατήσει ως το φινάλε και να… σώσει έναν πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι παραμένει στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις και όλα
δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει στις έξι αγωνιστικές που απομένουν να μην είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν… έξτρα μάχες για να αποφύγουν το 3ο εισιτήριο που θα οδηγήσει στην Football League 2!Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς… κεφάλι στο σκορ καθώς προηγήθηκαν με τον Βεργώνη μόλις στο 5΄. Το 1-0 υπέρ της Βέροιας ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τομάς ισοφάρισε για τον Ιωνικό.Τελικά οι φιλοξενούμενοι δεν έφυγαν από την μακεδονική πόλη με βαθμό, μιας και ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά την τέχνη του γκολ, ο Γιώργος Σαϊτιώτης με κεφαλιά στο 78’ έκανε το 2-1 και έδωσε την πολύτιμη νίκη και την βαθμολογική ανάσα στην «βασίλισσα του Βορρά».Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Καπίας, Τσιάτσιος (69' Καλογέρης), Βεργώνης, Καλτσάς (69' Μιχαλόπουλος), Μπλαζέφσκι, Σαϊτιώτης, Μπαργκάν (25' λ.τ Διαμαντόπουλος).Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Χατζής, Λαπρόπουλος, Ανυφαντάκης, Καπράνας (54' Χατζηγιαννακός), Δελήμπασης, Μανιάτης (80' λ.τ Μιχαήλ), Πασάς, Βλάχος, Κυπριανού (37' Άλβες), Τομάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα