Να... τελειώνει η Βαλενθια

Η Βαλένθια κατάφερε να σπάσει την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς να τονίζει ότι είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά στο σπίτι τους.Ο φόργουορντ της Βαλένθια, παρουσιάστηκε αποφασισμένος στις δηλώσεις του: «Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Περιμένω από τον κόσμο να μας στηρίξει όπως πάντα θα μας βοηθήσουν, θα είναι ο έκτος μας παίκτης. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τρία παιχνίδια στην σειρά, όλα αυτά όμως είναι στην θεωρία. Όταν ήρθε ο Πέσιτς στην ομάδα, κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και
θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε την σειρά στο σπίτι μας».

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς από τη μεριά του ανέφερε πως όλα είναι ανοιχτά:  «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι παίζουμε στην έδρα μας, όμως όπως είδαμε στα πρώτα παιχνίδια, στην Ευρωλίγκα όλα είναι πιθανά. Την μία μέρα ο Ολυμπιακός κέρδισε την Σιένα με 48 πόντους και την άλλη έχασε με 17. Όλες οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο.

Όλες οι ομάδες είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Εμείς αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλά και μπορεί να κερδίζει παιχνίδια εκτός έδρας. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά θα δούμε αν είναι αρκετό. Απλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στη “La Fonteta”, αλλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε μόνο με αυτούς. Θα χρειαστεί να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει σε κάθε δευτερόλεπτο».
Keywords
Τυχαία Θέματα