Συνέχεια με Euro...

Τον δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 θα δώσει την Τετάρτη (30/3) η Εθνική πόλο των ανδρών, η οποία θα αντιμετωπίσει στην Τιφλίδα την Γεωργία.Μια εβδομάδα μετά το ματς με την Κροατία για το World League το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικεντρώνεται στον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον μοναδικό που του έχει απομείνει μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο, για δεύτερη συνεχή φορά.

Η ελληνική ομάδα αναχωρεί
την Τρίτη (29/3) για τη Γεωργία για τον αγώνα με το αντίστοιχο συγκρότημα της χώρας για τον 5ο προκριματικό όμιλο, με δύο αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κώστα Μουρίκη και Στέλιο Πρωτονοτάριο, αντί των Χριστόδουλου Κολόμβου και Κώστα Τσαλκάνη.

«Τη Γεωργία ως ποιότητα ομάδας δεν την ξέρουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι διαθέτει μερικούς Κροάτες και Σέρβους παίκτες, τους οποίους η ομοσπονδία της χώρας έκανε Γεωργιανούς. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι λίγο στο άγνωστο, κόντρα σε μια νέα ομάδα, η οποία λογικό είναι να θέλει να δείξει κάτι και να προβληθεί. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που μας έχει δείξει ο προπονητής και να κερδίσουμε», σχολίασε εν όψει του επικείμενου ματς ο διεθνής τερματοφύλακας, Φίλιππος Καραμπέτσος.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλουμε να δείξουμε στο παιχνίδι με τη Γεωργία είναι ομοιογένεια και να περιορίσουμε τα λάθη, που μας στοιχίζουν σε γκολ. Τις τελευταίες δέκα μέρες δουλέψαμε όλοι μαζί και αυτό μας έκανε καλό. Βρεθήκαμε για μεγάλο διάστημα μαζί και αυτό ήταν θετικό, καθώς είχαμε καλό κλίμα, δείξαμε όρεξη και διάθεση. Μέσα από το καμπ η ομάδα βελτιώθηκε».

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Στέλιος Πρωτονοτάριος (τερματοφύλακες), Ανδρέας Μιράλης, Βαγγέλης Δελακάς, Αρτίν Ελμισιάν, Γιώργος Ντόσκας, Μανώλης Μυλωνάκης, Μάνθος Βουλγαράκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης και Μίμης Αλιχανίδης.

Η Βαθμολογία (Σε 1 αγώνα)
1. ΕΛΛΑΔΑ (13-2) 3  
2. Γεωργία (9-3) 3  
3. Μ.Βρετανία (5-22) 0-2αγ.
Keywords
Τυχαία Θέματα