Τζούριτς: Να βοηθήσουν όλοι τον Ερασιτέχνη

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλεϊ, αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης και την βοήθεια που πρέπει να δώσουν όλοι.Αναλυτικά τα όσα είπε στον «NovaΣΠΟΡ FM»:
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι μία πιο έμπειρη και πιο πλήρης ομάδα από εμάς. Όμως
δεν φοβόμασταν, ξέραμε τις αδυναμίες τους αλλά και τις δικές μας πρώτα απ’ όλα. Παίξαμε καλά, μπορώ να πω ότι παίξαμε καλύτερα και το θέλαμε περισσότερο. Αρχίσαμε λίγο σφιγμένα το πρώτο σετ, όμως δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο μία χρονιά πολύ δύσκολη και περίεργη. Είμαστε μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να έχει μεγάλα ονόματα, αυτή είναι άλλη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια χωρίς βέβαια να μας υποτιμάω, προς Θεού, απλά αν δείτε το μέσο όρο ηλικίας είναι 23 ετών και γι’ αυτό είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που κάναμε». 

Για την φετινή σεζόν:

«Φέτος είναι μεγαλύτερη χαρά γιατί δεν μπορώ να πω ότι πίστευαν και πιστεύουν όλοι σε αυτή την ομάδα. Όλοι ξέρουν τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη και λόγω αυτών έφυγαν παίκτες και προπονητές. Με λίγα λόγια είναι σα να σήκωσαν τα χέρια κάποιοι άνθρωποι. Ευτυχώς υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν γι’ αυτή την ομάδα, εμείς οι παίκτες πάνω από όλα κοιτάμε τον εαυτό μας και την ομάδα και δεν το παρατήσαμε. Γι’ αυτό και ήταν τόσο μεγάλη η χαρά και πανηγυρίσαμε όταν τελείωσε το ματς». 

Για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη

«Όλοι ξέρουν τα προβλήματα του Ερασιτέχνη και οι ομάδες του Ερασιτέχνη ζουν με αυτά τα προβλήματα. Αυτό το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μία κίνηση για να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη. Εγώ προσωπικά και η ομάδα θα πάμε σίγουρα. Εμείς αγοράζουμε όσο μπορούμε και εισιτήρια. Ο καθένας νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσει, όποιος νιώθει Ολυμπιακός, έζησε αυτά τα προβλήματα και θέλει να βοηθήσει αυτή την ομάδα να μείνει ψηλά, θα ήταν καλό. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε κοντά στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Υπάρχει και η κίνηση με τα sms που γίνεται. Προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο για ένα καλύτερο αύριο». 

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:

«Πραγματικά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στις προπονήσεις και στα ματς. Πήραμε το Κύπελλο, πήραμε Σούπερ Καπ στην αρχή της χρονιάς, γιατί να μην πάρουμε και το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να φέρουμε και σε μας και στον κόσμο του Ολυμπιακού αυτή τη χαρά. Θα ήταν τέλειο να πάρουμε νταμπλ φέτος μία τέτοια χρονιά. Δεν θέλω όμως να ενθουσιαζόμαστε για το Κύπελλο και πάρουν τα μυαλά μας αέρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα