Και τώρα τι;

Για το τι θα ακολουθούσε – επικοινωνιακά - με τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό όσοι διαβάζετε αυτό το blog νομίζω πως τα ξέρατε καθώς τα είχαμε προαναγγείλει σαν να διαβάζαμε βουλωμένο γράμμα.
Σε λίγο θα αρχίσουν να τσακώνονται ποιος θα γλύψει περισσότερο καθώς το αλτσχάιμερ είναι για κάποιους σε προχωρημένο βαθμό. Πάντως μια άκρως ρεαλιστική απεικόνιση των όσων ζούμε έκανε στο Leoforos
και ο καλός μου φίλος ο Κοντός. Ο Χρηστάρας άλλωστε, στην καλή του μέρα, παίζει χωρίς αντίπαλο και πραγματικά χαίρεσαι να τον διαβάζεις. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε (http://www.leoforos.gr/blog/17518/mazi-ta-phagame). Όσοι… καταλαβαίνετε τέλος πάντων. Οι άλλοι πανηγυρίστε τον δίκαιο τίτλο και τις «απαντήσεις».
Ο Παναθηναϊκός πλέον θέλοντας και μη ασχολείται με άλλα πράγματα. Και δεν εννοώ φυσικά με τα πλέι οφ. Εκεί εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Δεν τον φοβάμαι. Διοικητικό είναι από εδώ και στο εξής το θέμα και τα σενάρια όλα είναι πιθανά. Το συμβούλιο που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο και από αυτό θα εξαρτηθεί η επόμενη μέρα για τον σύλλογο. Διότι όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες.
Δεν σας κρύβω ότι στην παρούσα φάση δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι μπορεί να παιχτεί και το μόνο για το οποίο είμαι βέβαιος (σε βαθμό no bet) είναι ότι θα έχουμε πολλές εντάσεις. Με άλλα λόγια βλέπω να γίνεται ένας μικρός χαμός αφού δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βιώνει έναν εμφύλιο πόλεμο. Εχουν ειπωθεί πολλά και χοντρά το τελευταίο διάστημα και το ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο.
Δεν κινδυνολογώ με αυτό που γράφω, απλά το θεωρώ δεδομένο. Δεν γίνεται αλλιώς, καθώς ακόμη και για να τα βρεις με κάποιον θα πρέπει να καθίσεις σε ένα τραπέζι και ενδεχομένως και μέσα από φωνές να το σπάσεις το κακό σπυρί. Καλώς ή κακώς έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές και από τη στιγμή που φτάσαμε ως εδώ δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια στιγμή ΕΥΘΥΝΗΣ για ΟΛΟΥΣ!
Είναι ωστόσο αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν ότι τελικά δεν θα αλλάξουν και πολλά. Ότι ο καθένας θα βάλει (έστω και με το ζόρι) το ποσοστό του, κανείς δεν θα ακουμπήσει το 25άρι του Τζίγκερ, κανείς δεν θα δεχτεί να γίνει πρόεδρος και το κουπί θα συνεχίσει να το τραβάει ο Γόντικας με την επιτροπή. Μια κακή λέω εγώ εξέλιξη, διότι αν δεν υπάρξει κάποιος να βγει μπροστά με το ρόλο του ΗΓΕΤΗ ο Μαρινάκης και οι… Καλόπουλοι θα κάνουν πάρτι και του χρόνου.
Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι μπαίνουν οι Γιαννακόπουλοι στην ουσία σαν συνιδιοκτήτες με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ότι θα πάρουν δηλαδή το 25% που δεν πήραν το καλοκαίρι, αφού ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτούς το πρότεινε πρώτα ο Τζίγκερ και είπαν όχι και εν συνεχεία στον Βγενόπουλο και τον Πατέρα. Αυτή η ερμηνεία δίνεται από πολλούς λόγω των τελευταίων δηλώσεων, αρχικά του Παύλου και εν συνεχεία του Θανάση. Η σκέψη αυτή κατατέθηκε και στο προηγούμενο σχόλιο της σελίδας, ως μια λογική (;) ερμηνεία.
Βέβαια, σε αυτό το πράγμα κανείς δεν
Keywords
Τυχαία Θέματα