Το σήκωσε ο Τριταιϊκός

Κυπελλούχος Αχαϊας αναδείχθηκε ο Τριταιϊκός που νίκησε με 2-1 στην παράταση το Ζαβλάνι, σε ένα συναρπαστικό τελικό. Ο Βλαχάκης το νικητήριο γκολ στο 106’.Στην παράταση κρίθηκε ο 40ος τελικός του κυπέλλου Αχαϊας, με τον Τριταιϊκό να χαμογελά στο τέλος και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου επί του Ζαβλανίου. Η ομάδα της Τριταίας νίκησε με 2-1, με τον Βλαχάκη να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 106’. Ο Τριταιϊκός μπήκε πιο δυνατά
στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8’ όταν ο Μπουρλάκης έδωσε στον Μιχαηλίδη και εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Το Ζαβλάνι που έχει παίξει σε πολλούς τελικούς και έχει αρκετές κατακτήσεις κυπέλλων, έκανε το 1-1 στο 81’ με σέντρα σουτ του Τσιάτο μετά από πάσα του Ιωάννου και πήγε το ματς στην παράταση. Εκεί «μίλησε» στο 106’ ο Βλαχάκης που ύστερα από σέντρα του Μπουρλάκη με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-1. Διαιτητής του τελικού ήταν ο Αλεξανδρόπουλος και βοηθοί οι Μπαλτάς και Παπαδήμας, με τέταρτο τον Μακρυπόδη.
ΖΑΒΛΑΝΙ: Παπαδόπουλος, Τάκος, Αμπατζής, Μερλής, Βογιατζής, Λάζαρης, Τσιάτο, Ράντος, Ιωάννου (107' Κουρτέσης), Σπυρόπουλος (73' Ντεμάι), Μήτσουλας (63' Πρίφτης).
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τσάκωνας, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Βλαχάκης, Λιόσης, Κορρές, Μπουρλάκης (113' Σπανός), Βουρλούμης (95' Καλλιβωκάς), Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Μπαζάρογλου (69΄Νικολόπουλος).
Keywords
Τυχαία Θέματα