Το επιχειρηματικό σχέδιο των Αράβων

Αυτό είναι το επιχειρηματικό σχέδιο που κατέθεσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Άραβες, οι οποίοι ήθελαν να πάρουν στα χέρια τους τον Δικέφαλο και να επενδύσουν στη λαοφιλή ομάδα της Θεσσαλονίκης.Δείτε αυτούσια την πρόταση των Αράβων, όπου περιγράφετε αναλυτικά το επιχειρηματικό πλάνο του επενδυτικού ομίλου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,
και με βάση αυτό θα δρούσαν σε περίπτωση που έπαιρναν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Δικέφαλου του Βορρά.Ακολουθεί αναλυτικά η πρόταση που κατέθεσαν στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ οι Άραβες:
«ΣΕΛΙΔΑ 1ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
• Γλωσσάριο – Δήλωση Αποστολής
1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ
2. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3. ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, Διαχείριση και Προϋπολογισμός
5. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
6. ΟΠΑΔΟΙ δε ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ
7. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
8. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΣΕΛΙΔΑ 2ΓλωσσάριΤο Επιχειρησιακό Σχέδιο 2011-2013 θα αναφέρεται από εδώ και στο εξής χάριν συντομίας «Το σχέδιο».
Π,Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. (Τα αρχικά Π.Α.Ο.Κ σημαίνουν Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντίνου πολιτών και ο όρος Π.Α.Ε. σημαίνει Ποδοσφαιρική Ανώνυμος Εταιρεία) για θα αναφέρεται στο εξής για χάριν συντομίας ως «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ θα αναφέρεται στο εξής για χάριν συντομίας ως «Το Διοικητικό Συμβούλιο».
Δημόσιες Σχέσεις θα αναφέρονται στο εξής για χάριν συντομίας ως «P.R.Δήλωση αρχών (στόχων – αποστολής)
*«Για την ανάπτυξη και την επιτυχία του συλλόγου, και τίποτα άλλο «…
• Θα προσφέρουμε την πιο ειλικρινή επιχειρηματική μας δράση για το αμοιβαίο όφελος που θα ενισχύσει το πνεύμα του συλλόγου για να ωριμάσει και να γίνει «Ένας τρόπος ζωής»ΣΕΛΙΔΑ 3Περαιτέρω δραστηριότητες που θα αυξήσουν τα έσοδα του συλλόγου μπορούν να είναι τα ακόλουθα:
* Ετήσιες εκδηλώσεις
• Μπόνους αγώνων UEFA
*Εμπορικές πωλήσεις και αγορά διεθνών και αναγνωρισμένων παικτών
Web και Mobile Phone εφαρμογές
*Τηλεοπτική Κάλυψη – σε Ελλάδα & to εξωτερικό
*Περιοδικό ΠΑΟΚ & Εφημερίδα
*Παρακολούθηση των εκτός έδρας αγώνων της ομάδας από κινηματογραφικές οθόνες εντός γηπέδου
*Τακτική Κάλυψη Τύπου
*Αύξηση των μελών με νέα βάση δεδομένων
*να τηρεί όλα τα επίπεδα match-up παιχνίδια που θα διεξαχθεί για τη συνεχή ανάπτυξη και την αλληλεπίδραση μεταξύ των ακαδημιών και του σωματείου (μάλλον εννοεί την ανάπτυξη των ακαδημιών αλλά δεν είμαι σίγουρος).ΣΕΛΙΔΑ 41. ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗΑυτό το επιχειρησιακό σχέδιο έχει συνταχθεί και προτείνεται από την κοινοπραξία CrystRegal,συνένωση επιχειρήσεων και ατόμων που εδρεύει στη Μέση Ανατολή, και επιθυμεί να επενδύσει και να αγοράσει το 60% (κατ’ ελάχιστο) του μετοχικού κεφαλαίου της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και το διακριτικό σήμα τίτλο «ΠΑΟΚ ΠΑΕ», η οποία θα αναφέρεται στο εξής ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σχέδιο υποβάλλεται στη σημερινή προσωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκπροσωπούμενο από τον κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη.Οι βασικοί στόχοι του Σχεδίου είναι οι ακόλουθοι:
Ποδόσφαιρο: Ανάπτυξη και κατασκευή νέου γηπέδου ποδο
Keywords
Τυχαία Θέματα