«Θα ματώσει η ομάδα…»

Την μεγάλη του πικρία, για την περασμένη εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλας, Κώστας Τσαλίκης. «Θα «ματώσει» η ομάδα για να φθάσει στο στόχο της», τόνισε χαρακτηριστικά.Φανερά στενοχωρημένος για την ήττα που υπέστη η ομάδα του την περασμένη Κυριακή από τους Βολιώτες, εμφανίστηκε ο Γενικός Αρχηγός των «αργοναυτών» σε δηλώσεις τους στην τοπική αθλητική ιστοσελίδα, kavalagoal.gr. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσαλίκης τόνισε πως η ομάδα θα «ματώσει»
στους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, προκειμένου να φθάσει στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή έξοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσαλίκη στο kavalagoal.gr:

«Τόσο μεγάλη πικρία δεν έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου. 18 χρόνια ήμουν ποδοσφαιριστής αλλά ποτέ δεν ένιωσα όπως νιώθω τώρα. Είμαι αφάνταστα στεναχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σας κρύψω τα συναισθήματα που νιώθω. Ακόμη και όταν κινδύνευσε η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής με τον Α.Ο.Κ. δεν ένιωσα όπως νιώθω τώρα. Αυτή την πίκρα όμως θα πρέπει να την αφήσω στην άκρη. Εκείνο το οποίο προέχει είναι πρώτα από όλα το συμφέρον της ομάδας. Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα, πρέπει και απαιτείται να κοιτάξουμε μπροστά αφού υπάρχουν ακόμη πολλές ελπίδες για να υλοποιήσουμε τον στόχο που εξ αρχής θέσαμε και αυτός έχει να κάνει με την έξοδό μας στην Ευρώπη. Με ψηλά το κεφάλι, σφίγγοντας τα δόντια θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ψυχρή πραγματικότητα ως έχει. Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας πιστεύουμε ακράδαντα πως ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα το κυνηγήσουμε και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό το μήνυμα μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να στείλουμε και στους χιλιάδες Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν μία απέραντη δύναμη στην ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Γνωρίζω ότι τους πληγώσαμε. Όμως εκτός από το μεγάλο ευχαριστώ που θέλουμε να τους πούμε θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα στους 3 αγώνες που έχουν απομείνει θα «ματώσει» για να φτάσει στο στόχο της. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν. Όπως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η οικογένεια Ψωμιάδη θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει στους στόχους της».
Keywords
Τυχαία Θέματα