Ο Βαλβέρδε κάτοχος του καλύτερου ρεκόρ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε έχει να επιδείξει το καλύτερο ρεκόρ έδρας απ΄ όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από τον πάγκο της πειραίκής ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.Το καλύτερο ρεκόρ σε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος επί συνόλου όλων των προπονητών, που έχουν καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει να επιδείξει
με διαφορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος ευτύχησε να συνδέσει την δεύτερη … παρουσία του στο τιμόνι των «ερυθρόλευκων» με την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι με διαφορά ο πιο συνεπής στο ραντεβού με την επιτυχία στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες μετά το περυσινό δυσάρεστο διάλειμμα, ξανάκαναν το Καραϊσκάκη απόρθητο φρούριο, μετρώντας το απόλυτο στις 13 αναμετρήσεις που έχουν το απόλυτο και μάλιστα φιλοδοξούν να πετύχουν το «15 στα 15» και να γιορτάσουν με τον τρόπο, που αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και 13ου τα 15 τελευταία χρόνιαΤο gazzetta.gr έψαξε και βρήκε για ποιο λόγο ο σημερινός προπονητής του Θρύλου έχει να επιδείξει το καλύτερο ρεκόρ.
Στην πρώτη σεζόν του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Oλυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ έχοντας να  επιδείξει στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος τον εντυπωσιακό απολογισμό 13 νικών, μίας ισοπαλίας (το 0-0 με τον Παναθηναϊκό) και μίας μόλις ήττας τα 9το 0-1 από την Λάρισα την προτελευταία αγωνιστική).Όσο για την φετινή, ο 47χρονος τεχνικός έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό μόνο σε νίκες στο Καραϊσκάκη και φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Θρύλου, που θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο «15 στα 15». Αυτό θα συμβεί, εφόσον ο Ολυμπιακός επικρατήσει της Καβάλας και της Λάρισας!
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι του αυτή την διετία έχει να επιδείξει συνολικά σε εντός έδρας παιχνίδια τον εντυπωσιακό απολογισμό των 26 νικών, μίας ισοπαλίας και μίας μόλις ήττας και το κοντέρ, μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 28-1-1!!! Με άλλα λόγια ο Βαλβέρδε συγκεντρώνει το εντυπψσιακό ποσοστό εντός έδρας νικών, που αγγίζει το 93,2%!!!!!
Ακολουθεί ο Τροντ Σόλιντ

Ο Τροντ Σόλιντ είναι ο επόμενος προπονητής, ο οποίος από στατιστικής πλευράς ακολουθεί κατά πόδας τις επιδόσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Νορβηγός προπονητής στον ενάμιση χρόνο, που κάθισε στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού από τον Ιούνιο του 2005 εώς και τον Δεκέμβριο  του 2006 είχε επίσης έναν αξιοζήλευτο απολογισμό 20 νικών επί συνόλου 22 αναμετρήσεων στο Καραϊσκάκη.Η μοναδική ομάδα, που είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό του Σόλιντ στον «Ναό»  ήταν ο ΠΑΟΚ την έκτη αγωνιστική της περιόδου 2005-2006 στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη (68’ 76’). Ο Ολυμπιακός, που προερχόταν από σερί πέντε νικών, είχε προηγηθεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάγια Τουρέ στο 60’.Επίσης, ο Ιωνικός είχε αποσπάσει 0-0 στην αναμέτρηση της 14ης Μαϊου την τελευταία αγωνιστική. Σε ματς, όπου ο Ολυμπιακός  γ
Keywords
Τυχαία Θέματα