Ποτέ ξανά στην Ιταλία ο Λίπι

Την επιθυμία του να προπονήσει ξανά μία ομάδα, η οποία όμως, δεν θα είναι ιταλική εξέφρασε ο Μαρτσέλο Λίπι! Ο 62χρονος τεχνικός τόνισε πως θέλει να δουλέψει για δύο με τρία χρόνια ακόμα.
Ο Λίπι δεν έχει κοουτσάρει ποτέ ομάδα εκτός Ιταλίας και δεν έκρυψε πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό: «Θέλω να δουλέψω για άλλα δύο με τρία χρόνια. Αν το πλάνο που προκύψει είναι ελκυστικό, τότε θα το αποδεχτώ. Μπορώ να βεβαιώσω, όμως, ότι ποτέ δεν θα ξαναπροπονήσω ομάδα στην Ιταλία, ούτε την Γιουβέντους. Έφυγα πριν επτά
χρόνια από το Τορίνο και κάθε φορά που η ομάδα είχε προβλήματα, ακουγόταν το όνομα μου. Αυτό με κάνει βέβαια χαρούμενο γιατί σημαίνει ότι τα πήγα καλά και οι φίλαθλου με ευγνωμονούσαν. Είναι αλήθεια ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχα επαφές να επιστρέψω αλλά τώρα αυτό δεν θα γίνει», δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός ο οποίος τελευταία φορά που βρέθηκε σε πάγκο ήταν στο Μουντιάλ του 2010, όταν και οδήγησε την αποκαρδιωτική Ιταλία σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ιστορίας της.
Keywords
Τυχαία Θέματα