Στα χέρια της δικαιοσύνης ο Μπέος!

Υπόλογος για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης είναι από σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τη δίωξη που άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών, για όσα φέρεται να είπε στον διαιτητή Δαλούκα.Πλέον, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου -που είναι ο μοναδικός που κατηγορείται έως τώρα για το κασέτα gate- θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη καθώς ο φάκελος του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού
κλείνει!
Αυτό σημαίνει ότι από πλευράς τακτικής δικαιοσύνης δεν υπάρχει εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση και όσοι φέρονται εμπλεκόμενοι στον συγκεκριμένο αγώνα, όπως για παράδειγμα ο διαιτητής Δαλούκας, δεν αντιμετωπίζουν καμία δίωξη!

Στον Αχιλλέα Μπέο ασκήθηκε ποινική δίωξη που αφορά απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκασμένου και πλέον η υπόθεση θα πάει στο δικαστήριο. Ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος έχει τη δυνατότητα, για να κωλλυσιεργήσει , να ζητήσει να εκδικαστεί η υπόθεση του μαζί με την υπόθεση του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακού, ο φάκελος της οποίας δεν έχει κλείσει, καθως εκκρεμεί η μαρτυρία του Ιταλού διαιτητή της συνάντησης.

Πάντως επειδή η ποινική δίωξη είναι για πλημμέλημα, ο Αχιλλέας Μπέος δεν κινδυνεύει να εκπέσει από κάποιο από τα αξιώματα που κατέχει.
Από εκεί και πέρα, ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα διαβιβαστεί από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο, για να διερευνήσει και αυτός από την πλευρά του την υπόθεση και να ζητήσει τιμωρίες, πλέον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα