Σούπερ Μαρία!

Με εκπληκτική εμφάνιση και επική ανατροπή η Μαρία Σαράποβα έκλεισε μια θέση στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός με 2-0 σετ κόντρα στην δυναμική, κατά τα άλλα, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα. Δύο χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που η Σαράποβα είχε κατορθώσει να προκριθεί στην τελική οκτάδα ενός Γκραν Σλαμ και έμελλε να είναι και πάλι στο Παρίσι. Ταλαιπωρημένη από τους τραυματισμούς μεταξύ άλλων, η Ρωσίδα είχε χάσει για καιρό τον καλό της εαυτό, στη γαλλική πρωτεύουσα
δήλωσε όμως ξανά παρούσα!

Έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο ενός major, τη στιγμή που οι τρεις κορυφαίες τενίστριες του ταμπλό έχουν ήδη αποχαιρετήσει, η Σαράποβα έδειξε χαρακτήρα κόντρα στη σκληροτράχηλη Πολωνή και με 7-6, 7-5 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, σώζοντας 5 set points (!) της αντιπάλου της στο δεύτερο σετ!

Η Ραντβάνσκα όπως και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης που προηγήθηκε με 4-1, είχε την ευκαιρία να φέρει τουλάχιστον στα ίσια την αναμέτρηση, προηγήθηκε με 5-4 στο δεύτερο και με 40/0 είδε την Σαράποβα να κάνει ξανά την ολική ανατροπή και να της παίρνει την πρόκριση.

Επόμενη αντίπαλος της Ρωσίδας για μια θέση στα ημιτελικά θα είναι μία εκ των Άντρεα Πέτκοβιτς-Μαρία Κιριλένκο. 
Keywords
Τυχαία Θέματα