Ξεκινά να γίνει θρύλος!

Από το 2008 απολαμβάνει όλη τη δόξα που του έχουν χαρίσει τα… πόδια του. Ο Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται ξανά στα κουλουάρ με μόνο στόχο, όπως είπε, να γίνει θρύλος! Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έκανε την πρώτη εμφάνισή του για τη θερινή περίοδο στο μίτινγκ της Ρώμης στην κούρσα των 100μ. και αν και η επίδοσή του δεν ήταν από αυτές που μας έχει συνηθίσει ήταν και πάλι ο νικητής (9.91) μπροστά από τον συμπατριώτη του Ασάφα Πάουελ και τον Γάλλο Κριστόφ Λεμέτρ.

Έχοντας πάρει, πλέον, πιο σοβαρά το ρόλο του, αφού τόσο η φετινή όσο και η επόμενη αγωνιστική περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αρχικά
με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Νταεγού και το 2012 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής θα ανεβάσει τους ρυθμούς του από την Οστράβα.

Την Τρίτη (31/5) ο Μπολτ θα μετάσχει για πέμπτη φορά στην καριέρα του στο μίτινγκ «Golden Spike» της τσεχικής πόλης που εντάσσεται στη σειρά «World Challenge» της IAAF και έχοντας ξεπεράσει το άγχος της πρεμιέρας θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, με απώτερο σκοπό την υπεράσπιση των τίτλων του τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όσο και στους Αγώνες της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σε αυτά τα δύο χρόνια θα γίνω θρύλος! Θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να είμαι σε φόρμα για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο μου», δήλωσε αρχικά ο Τζαμαϊκανός.

Και συμπλήρωσε: «Νιώθω πολύ καλύτερα και με αυτοπεποίθηση από την προηγούμενη εμφάνισή μου. Είμαι έτοιμος να τρέξω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τώρα είμαι πιο χαλαρός και περισσότερο συγκεντρωμένος».

Δίπλα του στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθεί, μεταξύ άλλων, ο συμπατριώτης του, Στιβ Μούλινγκς, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο στο 100άρι με χρόνο 9.89.
Keywords
Τυχαία Θέματα