Κόκε: «Να γυρίσω σπίτι μου στον Άρη»

Στο σπίτι του τον Άρη θέλει να επιστρέψει ο Σέρχιο Κόκε, όπως τόνισε και ο ίδιος μέσω Facebook. Οι Αμερικανοί θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας του με τους Χιούστον. Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του πριν αναχωρήσει για την Αμερική και τους Χιούστον Νταϊνάμο, ο Σέρχιο Κόκε όχι απλά δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Άρη, αλλά έφτασε στο σημείο να βουρκώσει κιόλας. Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και ο πρώην επιθετικός των «κιτρίνων» φαίνεται πως έχει αποφασίσει
για τα καλά να επιστρέψει στο σπίτι του όπως το χαρακτηρίζει. Ο Ισπανός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook πως θέλει να φύγει από την Αμερική και να επιστρέψει στον Άρη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Λοιπόν φίλοι μου, επειδή ξέρω ότι πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε να μάθετε τις εξελίξεις, σας λέω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να λύσω το συμβόλαιό μου με το Χιούστον και να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου, να σκεφτώ το καλύτερο για το μέλλον μου.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι φίλοι μου κι η οικογένειά μου με συμβουλεύουν να γυρίσω στο σπίτι μου, που είναι ο Άρης. Γιατί όλοι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου σήμερα είναι οπαδοί του Αρη»! Τελειώνει από τους Χιούστον Όσον αφορά την Αμερική και την εφημερίδα Houston Chronicle, θεωρεί πως ο Κόκε θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους Τεξανούς. Μάλιστα τονίζουν πως ο Ισπανός επιθετικός ενημέρωσε τον προπονητή του Ντομινίκ Κινίαρ, πως δεν θέλει να παραμείνει άλλο στο MLS: «Εξέφρασε την επιθυμία να λύσει το συμβόλαιό του και να φύγει από την ομάδα μας. Έτσι, πολύ σύντομα, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη, θα συνεδριάσουμε για να δούμε πώς έχει η κατάσταση και να συνομιλήσουμε ξανά με τη Λίγκα για το θέμα», ανέφερε στην εφημερίδα ο πρόεδρος των Ντάιναμο, Κρις Κανέτι. Κλείνοντας το ρεπορτάζ, αναφέρει πως ο Κόκε από την 1η Ιουλίου θα μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του όπου θέλει, με τον Άρη φυσικά να είναι πρώτος στη λίστα των προτιμήσεων του Ισπανού επιθετικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα