Σαμαράς: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι»

Ο πρώην από σήμερα τεχνικός της ΑΕΚ Γιώργος Σαμαράς, μιλάει στο gazzetta.gr, λέγοντας πως πήγε και φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την «Ένωση». «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά» του ήταν τα λόγια Κώστα Παπαδημητρίου. Με την Ευγενία Γκοτζίλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόλυση του
Γιώργου Σαμαρά από τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο έμπειρος προπονητής στην επιστροφή της «Ένωσης» στην Α1 Γυναικών, είχε φτάσει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα παρά την εντυπωσιακή πορεία στην πρώτη φάση, στην δεύτερη τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, με συνέπεια οι «κιτρινόμαυρες» να μείνουν και μαθηματικά εκτός τίτλου τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Το gazzetta.gr μίλησε με τον πρώην πλέον τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος μας τόνισε σχετικά με την απομάκρυνσή του: «Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω. Δέχομαι την απόφαση του κυρίου Μιχαήλ και του κυρίου Παπαδημητρίου, αλλά θα πω και κάτι. Η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν είναι λεφτά και τα χρήματα που είναι να πάρω τα διαθέτω στα υπόλοιπα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα. Πήγα στην ΑΕΚ με ψηλά το κεφάλι και φεύγω επίσης με ψηλά το κεφάλι».

Παπαδημητρίου: «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του»

Από την πλευρά του ο εκ των χρηματοδοτών Κώστας Παπαδημητρίου μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε: «Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σαμαρά για την προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Εγώ και ο κύριος Μιχαήλ, πάντα προχωρήσαμε με βάση τις επιλογές και τα θέλω του Γιώργου και ικανοποιήσαμε πάντα τις επιθυμίες του και τις απαιτήσεις. Του εύχομαι καλή συνέχεια στη καριέρα του και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Με Γκοτζίλα στο ντέρμπι

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη όπως μας ανέφεραν από την διοίκηση της ΑΕΚ, το αργότερο τη Δευτέρα θα έχει ανακοινωθεί, κάτι που ωστόσο μπορεί να γίνει ακόμα πιο γρήγορα. Την ομάδα τις επόμενες ημέρες θα προπονεί η Ευγενία Γκοτζίλα, η οποία και θα καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ακόμα και να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σαμαρά, η Γκοτζίλα θα κοουτσάρει με τις «ερυθρόλευκες».

Έλληνας για… αυτοκρατορία

Από την «Ένωση» ξεκαθαρίζουν πως ο νέος προπονητής θα είναι Έλληνας και πως η διοίκηση θα του εξασφαλίσει τα πάντα προκειμένου να χτίσει μια αυτοκρατορία. Όσον αφορά τον λόγο του διαζυγίου, τόνισαν πως οι Παπαδημητρίου και Μιχαήλ δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας στην Β’ φάση και πως με δεδομένα τα χρήματα που είχαν δαπανηθεί, περίμεναν περισσότερα πράγματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα