Ατομικό οι Λεάλ, Ορφανός

Με τους Λεάλ και Ορφανό να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή (3/4).Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα υποδεχθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή(3/4) τον Ηρακλή, επιδιώκοντας να αποσπάσει το πολυπόθητο τρίποντο που θα της «επιτρέψει» να ελπίζει στην είσοδο στα πλέι οφ. Έτσι λοιπόν, η ομάδα συνέχισε, χωρίς διακοπή, την προετοιμασία της
την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμα μία μέρα οι τραυματίες Λεάλ και Ορφανός, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και στη γάμπα αντίστοιχα. Επιπλέον, από την προπόνηση απουσίασαν οι Βερπακόφσκις, Χρυσοφάκης και Καρέλης, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους. Ο πρώτος με την Εθνική Λετονίας, ενώ οι άλλοι δύο με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας. Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 17.00.
Keywords
Τυχαία Θέματα