«Να κρατηθεί ψηλά ο ΠΑΟΚ»

Η μάχη της τρίτης θέσης θα περάσει από την Πυλαία (27/3, 6μ.μ.), εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στον πρώτο γύρο από το Μαρούσι (81-76).Ο Γιώργος Αποστολίδης μίλησε στον Sport 103 FM, για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής: «Μας είχε πονέσει η ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην παράταση με κάποιες κακές επιλογές που είχαμε στο τέλος.

Η διαφορά των πέντε πόντων είναι πολύ μικρή για να την καλύψουμε και με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι μπορούμε να την καλύψουμε.
Όσο για αυτό που μας κρατάει ενωμένους είναι ότι έχουμε ξεκινήσει από τον Αύγουστο την προετοιμασία και έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και δεν θέλουμε να αφήσουμε αυτόν τον κόπο μας να πάει χαμένος. Και θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με τις ίδιες φιλοδοξίες που την ξεκινήσαμε».

Για τη νίκη στη Λαμία: «Τα δύο σημεία που μας ξύπνησαν ήταν η αποβολή του Δέδα με τον Ξανθόπουλο και η τάπα του Καλλέ στον Φράνσις που τους έδειξε ότι δεν είχε κριθεί το παιχνίδι και μας ξύπνησε. Από εκεί και πέρα παίξαμε πολύ καλή άμυνα και με εύστοχα τρίποντα φθάσαμε σε μία μεγάλη νίκη».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Να έρθει ο κόσμος να μας δει γιατί αξίζουμε πολλά αλλά και την δουλειά του προπονητή μας που αποτελεί το Α και το Ω στην ομάδα. Αυτός μας κράτησε ενωμένους και μαζί με μας έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της πορείας. Είναι πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο για ένα πολύ όμορφο απόγευμα».

Για την ομάδα των βορείων προαστίων: «Νομίζω ότι το σημείο αναφοράς του Αμαρουσίου είναι ο Μπάγκαριτς και στοχεύουμε να τον περιορίσουμε όλοι μαζί με τον Νίκο Καλλέ να έχει κερδίσει δίκαια χρόνο συμμετοχής μετά την φυγή του Λάζαρου ενώ και ο Γκαγκαλούδης είναι πολύ καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού και στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε γενικά να περιορίσουμε τα ατού του Αμαρουσίου και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την τρίτη θέση της βαθμολογίας: «Πλέον το θεωρώ υπέρβαση με τόσα προβλήματα και απώλειες που είχαμε αφού δεν θεωρώ άλλες ομάδες να έφθαναν στην 3η θέση. Έχουμε καταφέρει η ομάδα να κρατιέται ψηλά και θέλουμε να μείνει εκεί ως το τέλος».
Keywords
Τυχαία Θέματα