Ρεάλ ή «Μπάρτσα» θέλει ο Χολέμπας!

Ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του που θέλει στο επόμενο Champions League οι Πειραιώτες να αγωνιστούν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στην γερμανική ιστοσελίδα «primavera24.de»:

Για
την ζωή του στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ ωραία εδώ, μαζί με την οικογένεια μου. Κάνω παρέα με τους συμπαίκτες μου Κώστα Μήτρογλου και Γιώργο Γκαλίτσιο. Αισθάνομαι πολύ όμορφα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τρελοί με την ομάδα και δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στα εντός έδρας ντέρμπι είναι σούπερ και μας κάνουν να νιώθουμε φανταστικά. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ νικήσαμε με 6-0, πήραμε το πρωτάθλημα και ήταν μια σπουδαία επιτυχία».

Για την σχέση του με τον κόσμο: «Δεν έχω την φήμη του Ριέρα ή του Ραούλ Μπράβο, όμως τα δίνω όλα και πρόσφερα στην ομάδα. Με έχει αποδεχθεί πολύ καλά ο κόσμος.

Για το επερχόμενο Champions League: «Είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε αυτή την διοργάνωση. Θα ήθελα να κληρωθούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα!».
Keywords
Τυχαία Θέματα