Με την ίδια πίστη...

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα, στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας (10.15μ.μ, Novasports 4), με τους «πράσινους» να ευελπιστούν ότι αυτή την φορά θα κάνουν το... break στην σειρά.Στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς, οι «πράσινοι» έφτασαν μία «ανάσα» από το «διπλό» στην Βαρκελώνη, ωστόσο, το μακρινό σουτ του Δημήτρη Διαμαντίδη -με την λήξη του ματς- ήταν άστοχο.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδος
καλούνται να παλέψουν εκ νέου για την «άλωση» του «Palau Blaugrana», ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο φετινό Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στις δυνατότητές τους, αφού με την πρότερη εμφάνισή τους κόντρα στους «μπλαουγκράνα» απέδειξαν ότι η αντίπαλός τους δεν είναι άτρωτη...

Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που... «καρδιοχτύπησε» στο πρώτο ματς, φιλοδοξεί να μην απωλέσει το πλεονέκτημα της έδρας, ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα έχοντας κάνει το 2-0 στην σειρά, προβάδισμα που θα την φέρει πιο... κοντά στην διεκδίκηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της Ευρωλίγκας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης και δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι πλέον αναμένει διαφορετικά πράγματα και... εκπλήξεις στο δεύτερο παιχνίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα