Τζαμόν Λούκας στο sport.gr: Δεν γίνονται κάθε μέρα ματς όπως αυτό με τη Σιένα. Γι΄αυτό το διασκεδάσαμε!

Λένε πως ο αθλητισμός θα πρέπει να βρει τη χαμένη του ταυτότητα. Θα πρέπει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον σκληρό επαγγελματισμό και άπαντες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου να διασκεδάζουν το κάθε παιχνίδι. Οι δηλώσεις του Τζαμόν Λούκας στο sport.gr μας κάνουν πάντως να αισιοδοξούμε... Ο αμερικανός άσος ανέφερε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του διασκέδασαν το ματς με τη Σιένα, αλλά φυσικά είναι προσγειωμένοι εν όψει του δεύτερου ματς. "Τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται κάθε μέρα! Παίξαμε εξαιρετικά και
πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Διασκεδάσαμε με το ματς και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Final 4", σημείωσε ο άλλοτε παίκτης του Αμαρουσίου, έχοντας πριν διαπρέψει με την εμφάνιση του, με το μενού να περιέχει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα...Στη συνέχεια παραδέχτηκε -όπως ήταν λογικό άλλωστε- ότι "κανείς δεν το περίμενε! Πραγματικά.... Παίξαμε εξαιρετικά, αλλά κανείς δεν μπορούσε να περιμένει ότι θα κερδίζαμε έτσι"."Να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι"
Πράγματι ουδείς το περίμενε, όμως η άμυνα των ερυθρόλευκων δεν επέτρεπε και πολλές δυνατότητες για κάτι διαφορετικό στη Σιένα... "Κάθε φόρα λέμε πόσο σημαντική είναι η άμυνα. Προφανώς σε αυτό το παιχνίδι τα πήγαμε πολύ καλά στο συγκεκριμένο κομμάτι και χάρη στην καλή μας άμυνα εξασφαλίσαμε αρκετούς εύκολους πόντους. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι!"Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός πήρε δέκα με τόνο, αλλά τώρα η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες και θα πρέπει να υπάρξει προσοχή... "Πρέπει όπως και στο πρώτο παιχνίδι να μπούμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Να παίξουμε από την αρχή καλά και να διατηρήσουμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου αγώνα. Πιστεύω ότι έτσι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".Τέλος σχετικά με την παρουσία του κόσμου, είπε: "Ηταν εκπληκτικοί και χάρηκα που το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Ελπίζω ότι τους κάναμε ένα καλό δώρο και τους περιμένουμε και στο επόμενο ματς".
Keywords
Τυχαία Θέματα