«Προσκλητήριο» σε Γιούβε για Μπάστος

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, απέστειλε ανοιχτή... πρόσκληση στη Γιουβέντους, προκειμένου η ιταλική ομάδα να καταθέσει πρόταση το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση του Μισέλ Μπάστος.Ο ισχυρός άντρας των «Λιονέ» αποκάλυψε ότι οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά σε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι, όμως αποφασίστηκε τελικά να μην πωληθεί ο Βραζιλιάνος άσος. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά για τη γαλλική ομάδα, καθώς
ακόμη μία χρονιά φαίνεται ότι πάει... χαμένη. Ο Μπάστος μπορεί να είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες της Λιόν, όμως έχει δείξει πολλάκις ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη της ομάδας και ο Ολάς αποφάσισε εμμέσως να του βάλει... πωλητήριο.

«Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους κατέθεσε πολύ καλή πρόταση, όμως αποφασίσαμε να μη δώσουμε το «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τώρα, τα πράγματα είναι δοαφορετικά. Αν η Γιουβέντους μας προσεγγίσει και πάλι με μία ελκυστική πρόταση, αν η τιμή είναι σωστή και τα βρουν με τον παίκτη, τότε δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα να τον αποδεσμεύσουμε», ήταν τα λόγια του Ολάς. Να θυμίσουμε ότι ο Μπάστος ανήκει στο δυναμικό της Λιόν από το καλοκαίρι του 2009, όταν αποκτήθηκε από τη Λιλ έναντι περίπου 18 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα