Μοναδικοί απόντες οι Αμπντούν, Γιάννου

Οι Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου ήταν οι μοναδικοί απόντες από τη σημερινή προπόνηση της Καβάλας. Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η επιστροφή του Ονουάτσι στις προπονήσεις.
Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες της Καβάλας. Σε αυτή το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα από αυτό του Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Ο Νιγηριανός φορ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από
την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι έτοιμος για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Έτσι, μοναδικοί «πονοκέφαλοι» για τον τεχνικό των «αργοναυτών» είναι οι Οράσιο Καρντόσο και Ντουγκλάο Φερέιρα, που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους.

Επίσης, απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Τζαμέλ Αμπντούν και Απόστολος Γιάννου. Αμφότεροι έχουν ενσωματωθεί στις αποστολές της Εθνικής Αλγερίας και της Εθνικής Ελπίδων, αντίστοιχα, και μόλις τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους θα επιστρέψουν άμεσα για να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Μαντζουράκη να «ακτινογραφήσει» την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, και να την προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα, καθώς με την πρόσληψή του στον πάγκο του συλλόγου έκανε μόλις δυο προπονήσεις. Τέλος, θα έχει και το χρόνο να τους ανεβάσεις ψυχολογικά, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα