Πεντρόσα: «Απλά να τερματίσω»

22:16 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ντάνι Πεντρόσα επεσήμανε τη δυσκολία του αυριανού αγώνα στη Χέρεθ και παραδέχτηκε πως θα προσπαθήσει απλά να φτάσει στον τερματισμό. Ντοβιζιόζο: «Χαρούμενος με το αποτέλεσμα».
Μπορεί να κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση στις δοκιμές της Χέρεθ, όμως ο Ντάνι Πεντρόσα γνωρίζει ότι θα έχει δύσκολο έργο αύριο, με δεδομένο και το πρόβλημα στον ώμο του. Γι’ αυτό τόνισε στις δηλώσεις του ότι θα προσπαθήσει απλά να τερματίσει τον αγώνα. «Το να είμαι στην μπροστινή σειρά είναι πολύ σημαντικό και η δεύτερη είναι μια καλή θέση για να ξεκινήσω τον αγώνα.

Θα ήθελα να βελτιώσω λίγο τη μοτοσικλέτα,
ειδικά στο τρίτο κομμάτι της πίστας, το μοναδικό σημείο, όπου χάνω μερικά δέκατα. Θα βοηθούσε να έχω καλύτερο φρενάρισμα και καλύτερη έξοδο στις στροφές εκεί. Είναι δύσκολο με τον ώμο, αποφάσισα το πρωί να κάνω μόνο λίγους γύρους για να μην τον κουράσω.

Θα είναι δύσκολο επίσης αύριο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, θα προσπαθήσω απλά να τερματίσω τον αγώνα στην καλύτερη δυνατή θέση και να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα. Πρέπει να δούμε πώς θα είναι ο καιρός αύριο, ίσως να βρέξει, αλλά ίσως θα είναι καλύτερα για τον ώμο μου», ανέφερε ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda.

Από την πλευρά του, ο ομόσταβλός του, Αντρέα Ντοβιζιόζο, δήλωσε χαρούμενος με την έκτη θέση. «Είμαι χαρούμενος με την εκκίνηση από τη δεύτερη σειρά, καθώς είχαμε ένα δύσκολο διήμερο. Δουλέψαμε πολύ με την ομάδα και θα μπορούσα να βελτιώσω το μπροστινό μέρος. Χθες πάλευα εξαιτίας του ατυχήματος και του ανέμου το απόγευμα.

Αύριο ο αγώνας θα είναι δύσκολος, όπως πάντα εδώ στη Χέρεθ, επειδή υπάρχει λίγη πρόσφυση και η μοτοσικλέτα γλιστράει πολύ. Είμαι ευχαριστημένος με τη βελτίωση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε στη μείωση της διαφοράς από τον Στόνερ και τον Πεντρόσα».
Keywords
Τυχαία Θέματα