Φράγκος: «Προπονητής με αρχ...α!»

21:57 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ανδρέας Φράγκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Καλμαζίδη, έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι προπονητής με μεγάλα αρχ...α! Τι είπαν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του ντέρμπι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ανδρέας Φράγκος (παίκτης Ολυμπιακού): Παίξαμε πολύ άσχημα στο πρώτο σετ. Ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε στην αρχή. Όμως είχαμε το ψυχικό απόθεμα στο τρίτο σετ
να πάρουμε το σετ. Τέτοια παιχνίδια είναι ένας τελικός κι εύχομαι να είναι έτσι πάντα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και είναι στο πλευρό μας. Ο προπονητής μας έχει μεγάλα αρχ…α.

Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής Ολυμπιακού): «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Θεώρησα ότι έπρεπε να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Δείξαμε σημεία ανάκαμψης με τους πασαδόρους. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις κι έχουν πολλά προσόντα. Το πλεονέκτημα δεν είναι πάντα πλεονέκτημα στο τέλος. Εγώ σκεφτόμουν ότι ήθελα να κερδίσουμε για τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα και μας βοήθησε».

Γιώργος Πετρέας (παίκτης Παναθηναϊκού): «Την Τετάρτη θα είμαστε εδώ. Δε θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από μας. Είναι πιο τυχερός. Γι' άλλη μια φορά τραυματίστηκε ο Ηλίας (Λάππας). Θα έρθουμε εδώ να πάρουμε τη ρεβάνς και να τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου έτσι σκέφτονται. Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να πάμε στον τελικό. Θα πρέπει να έχουμε οπαδούς, αλλά να μη γίνονται ακρότητες».

Γιάννης Λάιος (προπονητής Παναθηναϊκού): «Σε δυο φάσεις δεν ήμασταν καλοί. Μετά έφυγε και ο Λάππας. Αυτό το αποτέλεσμα θα βοηθήσει τα παιδιά να δουλέψουν καλύτερα. Αν το καρφί του Γιορντάνοφ ήταν μέσα θα είχαμε κερδίσει, μια φάση ήταν. Δεν γνωρίζω ακόμα για το Λάππα. Θα πάει στο ιατρείο, θα τον εξετάσουν και θα δούμε την κατάστασή του».

Ντίμιταρ Φιλιποφ (παίκτης Ολυμπιακού): «Εγώ και η ομάδα θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Η ομάδα έχει ψυχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα