Πάλι στο προσκήνιο ο Κάλστρομ για Ολυμπιακό

22:16 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «Mercato 365» ο Ολυμπιακός έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του για τον Σουηδό μέσο της Λιόν Κιμ Κάλστρομ, με τις Σεβίλλη και Γαλατασαράι να ερίζουν για την απόκτησή του.
Τον Κιμ Κάλστρομ στον Ολυμπιακό «ξαναστέλνουν» γαλλικά δημοσιεύματα.  Συγκεκριμένα, στην Γαλλία γίνεται
λόγος για προγραμματισμένη αναχώρηση του 30χρονου διεθνούς Σουηδού μέσου από τη Λιόν και μάλιστα συνδέεται άμεσα με τους «ερυθρόλευκους»!  Σημάδι το οποίο καταδεικνύει ότι το ενδιαφέρον των ανθρώπων της πειραϊκής ΠΑΕ για τον επιτελικό μέσο της Λιόν όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αλλά είναι υπαρκτό και μάλιστα αρκετά «προχωρημένο».Μάλιστα, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι σχετίζουν την επερχόμενη αποχώρηση του Κάλστρομ από την ομάδα του Κλοντ Πιέλ με το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει παρουσιάσει για τον μέσο της Τουλούζ, Μούσα Σισοκό και σε δημοσίευμα του το «mercato365», αναφέρεται στους χαφ που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ των Γάλλων.
Ένας από αυτούς είναι και ο Κιμ Κάλστρομ που βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Αυτό που σημειώνει η ιστοσελίδα σχετικά με το μέλλον του Σουηδού διεθνή μέσου, είναι ότι η αναχώρησή του είναι προγραμματισμένη και επιθυμητή για το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι στο κυνήγι της απόκτησης του Σκανδιναβού έσου έχουν μπει οι Σεβίλλη και Γαλατασαράι.
Keywords
Τυχαία Θέματα