Οι ωραιότεροι άνδρες στην ιστορία

10:02 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Κάποιος σχολίασε στο προηγούμενο θέμα για τις «Ωραιότερες γυναίκες της Ιστορίας» , ότι μια γυναίκα δε μπορεί να συντάξει ένα top ten.Θα συμπληρώσω, το ότι να συντάξει μια γυναίκα λίστα για τις ωραιότερες γυναίκες είναι δύσκολο, αλλά σημαντικό από πολλές απόψεις.Πρέπει να νιώθει απελευθερωμένη από κάθε μορφής ζήλια και αφετέρου μπορεί να κρίνει κάποιες λεπτομέρειες που ένα αντρικό μάτι δεν θα πρόσεχε ποτέ, γιατί ως γυναίκες ξέρουμε τα τρωτά σημεία του φύλου μας και μπορούμε να χτυπήσουμε εκεί που το «απλό» ανδρικό βλέμμα δεν σκοπεύει.
Αλλά αφού
το θέτετε έτσι, πάμε στους 10 ωραιότερους άνδρες της Ιστορίας .10. Μarlon Brando
Δεν ζούσα στην εποχή του, αλλά ο Μarlon Brando δε μπορεί να λείπει από αυτή τη δεκάδα. Από ένας πολύ ωραίος νέος άντρας, έγινε μια τόσο επιβλητική φυσιογνωμία που ενσάρκωσε τον Αρχηγό της Μαφίας στο «Νονό». Όλο αυτό, είναι πραγματικά μια τόσο ξεχωριστή ιστορία ανδρικής ομορφιάς…Η ομορφιά φεύγει, η γοητεία μένει. 


9. James Dean Το πρώτο αλάνι που ράγισε πολλές καρδιές και προκάλεσε την τότε κοινή γνώμη ως «επαναστάτης χωρίς αιτία»…Δυστυχώς τον βρήκε η μοίρα των ανθρώπων που ζούν τη ζωή τους έντονα και φεύγουν νέοι με την τιμή τουλάχιστον όπως στην περίπτωση του Dean, να τους θυμάται έκτοτε η ανθρωπότητα. “You ‘ve got to live fast, death comes early” είναι το σλόγκαν που τον συνοδεύει. 

8. Josh Hartnett
Είδα για πάρτη του το Pearl Harbor ίσα με 10 φορές. Δικαιολογώ απόλυτα την πρωταγωνίστρια που πήγε με τον καλύτερο φίλο του συντρόφου της, μόνο και μόνο επειδή αυτός ήταν o Josh…





7. Keanu Reeves
Aυτό το τόσο ιδιαίτερο πρόσωπο με τα τόσο διαφορετικά κι όμως τόσο άψογα συνδιασμένα μεταξύ τους χαρακτηριστικά, δίνουν ένα αποτέλεσμα εξωπραγματικό. Αν με ρώταγαν ποιο είναι το matrix της ανδρικής ομορφιάς θα έλεγα ο Keanu. 


6. River Phoenix
Από το  συγκινητικό “Stand by me” όπου πρωταγωνιστούσε ως μικρό παιδί , μέχρι την αποφράδα εκείνη μέρα που τράβηξε ένα περίστροφο και αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στον κρόταφο έξω από ένα club στα early 20’s του, ο River ήταν ένα αγόρι που με αυτό το θλιμμένο και απόμακρο βλέμμα ήταν τόσο μα τόσο ερωτεύσιμο…




5. Johny Depp
Τον λατρεύω όχι μόνο επειδή είναι όμορφος και ξεχωριστός , αλλά επειδή πρωταγωνιστεί στις καλύτερες ταινίες κατά τη δική μου αισθητική και κουλτούρα, τσαλακώνεται, γίνεται αλλόκοτος, είναι αντι στάρ και ίσως ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός της γενιάς του. Δεν ήταν τυχαίο που τη Vanessa , τη λένε “Paradis”.. Το να ζεί με τον Johny πρέπει να μοιάζει με τον παράδεισο. 




4. Βrad Pitt
Θέλετε και εξήγηση ; Είναι απλά ο Brad Pitt. Πήγαινα στο δημοτικό όταν εκεινη η διαφήμιση της Levi’s καρφώθηκε στο υποσυνείδητό μου και νόμιζα πώς όταν μεγαλώσω οι άντρες θα είναι κάπως έτσι εκεί έξω…Ωραίοι, αντισυμβατικοί , ερωτικοί , χαβαλέδες και θα φιλάνε συναρπαστικά… Τελικά δεν είναι έτσι ακριβώς. 



3. Βurak Ha
Keywords
Τυχαία Θέματα