Έχει έτοιμη λύση ο Μαρινάκης

08:27 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Τις προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για το μέλλον του φέρεται να γνωρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης . Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει μιλήσει με τον Βάσκο προπονητή και έχει έτοιμο σχέδιο.Η στάση του 47χρονου τεχνικού δεν έχει δημιουργήσει απορία και ανησυχία στη
διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για τον απλούστατο λόγο ότι τόσο ο Μαρινάκης όσο και οι συνεργάτες του είναι ενημερωμένοι εδώ και καιρό. Μπορεί να ειπώθηκε ότι θα περιμένουν ως τις 18 Απριλίου την απάντηση του Ισπανού προπονητή, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή ο Μαρινάκης ξέρει εδώ και μέρες αν θα φύγει ή αν θα συνεχίσει ο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού και έχει έτοιμο πλάνο με ή χωρίς αυτόν. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας εκτιμά απεριόριστα τον Βάσκο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και αν ο τελευταίος αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει.

Ο Μαρινάκης ασφαλώς και θα ήθελε να πορευτεί με τον Βαλβέρδε η ομάδα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι έχει έτοιμο πλάνο για την επόμενη μέρα σημαίνει πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι μετά την τελευταία επίσκεψη του 47χρονου στην πατρίδα του, ενισχύεται το ενδεχόμενο να κουνήσει μαντήλι στον Πειραιά.

Πρόθεση του Βαλβέρδε είναι να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, τόσο η γυναίκα του όσο και τα παιδιά του δεν είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε και να μείνουν έναν ακόμα χρόνο μόνοι τους στην Ισπανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα