ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Δερύνειας για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας όσον αφορά τον αγώνα με την Ομόνοια.

Η ανακοίνωση:

Μετά από την αστυνομική σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου αποφασίστηκε όπως:

-Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τη Δυτική/Κεντρική εξέδρα του σταδίου 'Τάσος Μάρκου’ ενώ οι φίλοι της ομάδας μας την Ανατολική.

-Οι είσοδοι του σταδίου θα  ανοίξουν στις 16:00 και οι οπαδοί μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από την ανατολική κερκίδα. Η είσοδος των οπαδών μας στο

γήπεδο θα γίνεται από τις θύρες της Ανατολικής εξέδρας.

Οι τιμές έχουν καθοριστεί ως εξής: 20 Ευρώ τα κανονικά εισιτήρια, 10 Ευρώ τα μαθητικά και 1 Ευρώ τα παιδικά.

Η Ομόνοια θα έχει στη διάθεση της 2.700 εισιτήρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας μας αρχίζει από αύριο το πρωί στο οίκημα του Σωματείου μας.

Παράκληση μας είναι ο κόσμος να πάει νωρίς στο γήπεδο για αποφυγή ταλαιπωρίας καθώς στο ‘’Τάσος Μάρκου’’ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το σύστημα εισόδου με περιστρεφόμενες πόρτες οι οποίες θα ανοίγουν μόνο αν επικυρωθεί το εισιτήριο ή η κάρτα εισόδου από ειδικό μηχάνημα. Επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας στα ταμεία του Σταδίου καλό θα ήταν οι φίλοι της ομάδας μας να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους.

*Τα μαθητικά εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ με την ένδειξη πολιτικής ταυτότητας η οποία να διαπιστώνει την ηλικία κάθε μαθητή, στρατιώτη, φοιτητή.

* Δεν επιτρέπεται σε ΚΑΝΕΝΑ η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας

Οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας της Αναγέννησης Δερύνειας θα πρέπει και αυτοί να καθίσουν στην ανατολική κερκίδα. Το Δ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει την απολογία του σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας “Gold” οι οποίοι στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα μπορέσουν να καθίσουν στην κεντρική στεγασμένη κερκίδα. Η απόφαση για παραχώρηση ολόκληρης της Δυτικής Κερκίδας στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λήφθηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολυπληθών φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και κυρίως τις απαιτήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου που έχει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα".

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα