Η BETFAIR ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ FAN DAY ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

H Betfair, ως «Χρυσός Χορηγός» φανέλας της Ομόνοιας Λευκωσίας έδωσε το παρόν στο FAN DAY της ομάδας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Χιλιάδες φίλοι της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από το Χορηγό.

Όλες οι ετοιμασίες είχαν ολοκληρωθεί από νωρίς και ο εξωτερικός χώρος του ΓΣΠ

είχε ντυθεί στα πράσινα για να υποδεχτεί τον κόσμο της Ομόνοιας. Σε περίοπτη θέση βρισκόταν και το εντυπωσιακό περίπτερο της Betfair. Όλοι όσοι παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα υπηρεσία της Betfair το καινούριο Mobile application που αποτελεί την επίσημη εφαρμογή web της Betfair για κινητά τηλέφωνα και εμπλουτίζεται με σημαντικές ανανεώσεις στο πεδίο του Live Betting. Ταχύτεροι χρόνοι, live scores και μία πλήρης μηχανή αναζήτησης αγορών είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στην αναβάθμιση. Στόχος είναι ο παίκτης να απολαμβάνει ολοκληρωμένη εμπειρία του live στοιχήματος μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και συνομίλησαν μαζί του. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και παίκτες από το μπάσκετ και την πετόσφαιρα, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον κόσμο της ομάδας. Διασκέδασαν και οι μικροί φίλοι της ομάδας, καθώς στήθηκαν παιδότοποι και παιχνίδια γι’ αυτούς. Φαγητό, ποτό, μουσική, χορός από τους Rebel Dancers περιελάμβανε το «μενού της Ημέρας».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε το απόγευμα αφήνοντας μια γλυκιά γεύση σε όλους όσους συμμετείχαν, ενώ το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου!  

«ΠΡΑΣΙΝΗ» Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (2.700 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ (ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΛΕΑΝΤΡΟ)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα