Πολλές απουσίες για Αστέρα

Πολλές ήταν οι απουσίες στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, που ήταν η πρώτη μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Παύλος Δερμιτζάκης στους ποδοσφαιριστές του.
Με μια πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον Άρη, έπειτα από το διήμερο ρεπό, το οποίο είχε δώσει ο Παύλος Δερμιτζάκης στους παίκτες του. Σε αυτή υπήρχαν αρκετοί απόντες. Συγκεκριμένα, οι Γκόραν Ρούμπιλ και Νεμάνια Αρσενίεβιτς έχουν πάρει άδεια και βρίσκονται στις πατρίδες τους, καθώς γέννησαν οι σύζυγοί τους.

Επίσης, απών ήταν και ο Κώστας
Φορτούνης, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Δερμιτζάκης έχει τέσσερις… πονοκεφάλους ενόψει της αναμέτρησης με τους «κίτρινους».

Οι Ρούμπεν Πουλίδο και Σεμπάστιαν Καρέρα ταλαιπωρούνται από τράβηγμα στον προσαγωγό και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Επιπλέον, ο Κρις συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

Αντίθετα, ο Σαλίμ Αράς έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις κι έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Σχετικά, με το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις αερόβιας αντοχής και τακτικής. Τέλος, η προετοιμασία των Αρκάδων θα συνεχιστεί αύριο με μια προπόνηση, η οποία θα είναι επίσης πρωινή, όπως και οι υπόλοιπες μέχρι την Κυριακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα