Μαρκόπουλος: «Καλοδεχούμενη η Ευρωλίγκα»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι στόχος του ΠΑΟΚ δεν ήταν η Ευρωλίγκα, αλλά αν έρθει θα είναι καλοδεχούμενη. Κρίστμας: «Κοιταχτήκαμε στα μάτια με τον κόουτς!».
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της Καβάλας. Μακάρι όλες οι ομάδες της επαρχίας να ενισχύουν το πρωτάθλημα, όπως η Καβάλα που έχει στόχους και παίζει καλά μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαία η Καβάλα στην έκτη θέση.
Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς είχαμε προβλήματα. Ο Γκετσέφσκι δεν αγωνίστηκε επειδή είχε πυρετό», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά, για να τονίσει πως η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης.

«Φτάσαμε στη νίκη με μία πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος, αφού στο πρώτο δεν παίξαμε καλά. Εκμεταλλευτήκαμε και το άγχος της Καβάλας. Παίζει ρόλο η στόφα της μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου που αντεπεξήλθαν στα προβλήματα μετά τον Δεκέμβριο. Εμείς δεν είχαμε βάλει στόχο την έξοδο στην Ευρωλίγκα, άσχετα με όσα λένε τα ΜΜΕ. Αν έρθει τώρα η Ευρωλίγκα, καλοδεχούμενη».

Από την πλευρά του ο Ντιόντε Κρίστμας ανέφερε πως στο ημίχρονο οι παίκτες κοιτάχτηκαν στα μάτια με τον προπονητή τους δίχως να πουν τίποτα. «Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να καλύψουμε τη διαφορά και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο τα σουτ μου δεν ήταν καλά.

Στο ημίχρονο κοιταχτήκαμε στα μάτια με τον κόουτς χωρίς να πούμε τίποτα. Χαίρομαι που μπήκαν τα δύο τρίποντα που επιχείρησα στην τέταρτη περίοδο. Στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε κυρίως στην άμυνα για να εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο δυνατοί στα πλέι οφ. Ο στόχος μας είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου».
Keywords
Τυχαία Θέματα