Με Τσουρή για το όνειρο!

Η Μαρία Τσουρή δεν γινόταν να μείνει εκτός της αποστολής που καλείται να βγάλει σε πέρας ο Ολυμπιακός στην Ισπανία. Κανονικά θα ταξιδέψει η διεθνής τερματοφύλακας στο Σαμπαντέλ για την πρόκληση του φάιναλ φορ.Οι ερυθρόλευκες δίνουν για δεύτερη φορά το παρών στην τελική φάση του Τσάμπιονς Καπ και παρόλο που το έργο τους κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, η θέση τους και μόνο στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης συνιστά επιτυχία.

Τα
κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την πολυνίκη του θεσμού, ιταλική Οριζόντε Κατάνια και η Μαρία Τσουρή, παρά τους αρχικούς φόβους, θα είναι κι αυτή στο… πόστο της. Η διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε στα δάχτυλα του δεξιού χεριού στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με τον Εθνικό, ωστόσο η μαγνητική που έβγαλε δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. Ο πόνος συνεχίζει να υπάρχει, αφού πρόκειται για μυϊκό τραύμα, δεν τίθεται όμως θέμα μη συμμετοχής της στο ματς.

Κανονικά στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου θα ταξιδέψει και η Βάσω Μαυρέλου, η οποία τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αυχένα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσουρή, Κρεγκ, Πάτερου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Φαν Μπέλκουμ, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Πενταράκη, Γαραντζιώτη και Χατζηαλέξη. Στην Ισπανία ταξιδεύουν επίσης ο Χάρης Παυλίδης, ο βοηθός προπονητής Γιάννης Μπενόπουλος, η μάνατζερ της ομάδας, Αλεξάνδρα Καλογερά, και η φυσιοθεραπεύτρια Ασπασία Θάνου, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Οι «ερυθρόλευκες» θα προπονηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/4, 13:45) μαζί με την Κίνεφ Κίρισι, ενώ αργότερα με την την Οριζόντε Κατάνια. Η τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (22/4) στις 10:45.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 22/4 (Ημιτελικοί)  
12:00 Σαμπαντέλ (Ισπανία)-Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)  
13:30 Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)  

Σάββατο 23/4  
11:30 «Μικρός» τελικός  
13:00 ΤΕΛΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα