Περήφανος για τον... MVP Διαμαντίδη ο «Ζοτς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε πολλά να πει για το +70 επί του Πανελλήνιου, οπότε είπε περήφανος πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης αξίζει και το βραβείο του MVP της Ευρωλίγκας, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης πρότεινε το βραβείο αμυντικού της χρονιάς να πάρει το όνομα του «3D».«Τι να πω; Κάναμε και πάλι ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα, κάτι που έκανε δύσκολη την προετοιμασία για τον προπονητή. Σκέφτομαι πώς ήταν τα πράγματα στον πρώτο γύρο, ήταν
μία διαφορετική ομάδα κι είχε αγωνιστεί πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα που έδειξαν» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου, πριν κληθεί να απαντήσει για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Ευρωλίγκας που κατέκτησε για έκτη φορά σε εφτά χρόνια ο Δημήτρης Διαμαντίδης: «Με κάνει ξανά πολύ περήφανο ο Δημήτρης. Το άξιζε. Στο τέλος θα ανακυρηχθεί και MVP. Αφιερώνει πάντα το χρόνο του στο να παίζει μπάσκετ, το απολαμβάνει κι είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Ο Γιώργος Μπόγρης, με τη σειρά του, σχολίασε: «Για αρχή, να συγχαρώ τον Δημήτρη για το βραβείο, ίσως πρέπει να πάρει και το όνομά του τόσες φορές που το έχει κερδίσει. Για σήμεPeΠερρα κρατάμε τη νίκη, προερχόμασταν από ήττα. Ο Πανελλήνιος δε μας βοήθησε να δείξουμε αυτά που θέλουμε, ίσως είχε από τώρα το μυαλό στις διακοπές. Πρέπει να εκμεταλλευούμε τη διακοπή για να δουλέψουμε για τη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα