Μάχη Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο άδειο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να δίνουν την μεγάλη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με Σκόκο η Ένωση, αμφίβολοι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας.
  Να φτερουγίσει Έτοιμη να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση
έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τα πλέ-οφ και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει σταματήσει να φωνάζει στους παίκτες του ότι θα πρέπει οι παίκτες του να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η εικόνα της ομάδας είναι απόλυτα θετική και ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σάχα με τους Γεωργέα, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ο Ντιόπ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τον Μάκο να είναι ο αριστερός εσωτερικός μέσος με τον Μίτσελ δεξιό. Ο Καφές θα είναι σε ελεύθερο ρόλο, ενώ ο Λεονάρντο με τον Μπαχά θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο. Παίζει την πρωτιά στο ΟΑΚΑ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια και θέλει να παραμείνει σε αυτήν.

Τα προβλήματα όμως δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον Μάκη Χάβο. Και αυτό γιατί ο Ίλια Ίβιτς τέθηκε νοκ άουτ για την συνέχεια των πλέι-οφ, ενώ οι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι αμφίβολοι, και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Χαλκιά, Ετό, Λίνο, Τσιρίλο και Κοντρέρας (εφόσον δοθεί το ΟΚ) στην άμυνα. Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Σαλπιγγίδη, Φωτάκη και Βιεϊρίνια (αν τελικά καταφέρει να είναι έτοιμος) να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Μουσλίμοβιτς ο οποίος θα είναι ο μοναδικός επιθετικός  
Keywords
Τυχαία Θέματα