Θέλει να μείνει ο Περέιρα

Ο Ντανίλο Περέιρα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη και την επόμενη σεζόν και με δεδομένη την επιθυμία και του Σάκη Τσιώλη να τον κρατήσει οι κίτρινοι θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την Πάρμα.  Ο Σάκης Τσιώλης εισηγήθηκε την παραμονή του Ντανίλο Περέιρα στον Άρη και την επόμενη σεζόν, ενώ και ο πορτογάλος παίκτης δήλωσε στην διοίκηση ότι είναι επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Ο Περέιρα, που πήρε άδεια από τον
Σάκη Τσιώλη, για να αποχωρήσει πιο νωρίς από την Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την «Sportday» είπε στους ανθρώπους της ομάδας: «Θέλω να μείνω. Να επιστρέψω το καλοκαίρι για την προετοιμασία. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να πάρω χρόνο συμμετοχής και είμαι σίγουρος πως την επόμενη σεζόν θα είμαι καλύτερος».
Ο Περέιρα εκτιμά το γεγονός ότι στον Άρη μπορεί να πάρει ευκαιρίες, αλλά και το ότι ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην περίπτωση του στις προπονήσεις δίνοντας του συμβουλές.
Ο καρδιτσιώτης τεχνικός από την πλευρά του εκτιμά τα αθλητικά προσόντα του πορτογάλου, αλλά και το γεγονός ότι παρόλο που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ μπορεί να σκοράρει αρκετά συχνά.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα