Ο Μαθία προτείνει Γκάμπι

  Ο Εντουάρντο Μαθία πρότεινε στους ερυθρόλευκους την περίπτωση του αμυντικού μέσου Γκάμπι της Σαραγόσα, σαν εναλλακτική του Κάρλος Σάντσες που είναι η πρώτη επιλογή του Βαλβέρδε. Ο Εντουάρδο Μαθία πρότεινε μια πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για την θέση του αμυντικού χαφ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κάρλος Σάντες. Ο λόγος για τον 28χρονο Γκάμπι της Σαραγόσα που έχει 34
συμμετοχές φέτος πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασσίστ, εμφανίσεις που τον έχουν φέρει κοντά στην εθνική Ισπανίας.
Ο Εντουάρδο Μαθία είπε στην διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι μπορεί να φέρει τον παίκτη στο λιμάνι χωρίς να χρειαστούν υπέρογκα ποσά, καθώς ο Γκάμπι θέλει να αποχωρήσει από την Σαραγόσα που παλεύει για να μείνει στην κατηγορία.
Το «όπλο» του Μαθία στην υπόθεση, σύμφωνα με τον «Γαύρο», είναι ο μάνατζερ του παίκτη, Μανουέλ Γκαρθία Κιλόν που πρότεινε τον παίκτη στον Ολυμπιακό και διαβεβαίωσε στον Μαθία ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει με οικονομικά δεδομένα προσιτά στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης είναι πολύ θετικός για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του είναι ενήμερος για την υπόθεση και έχει θετική άποψη. Έτσι όπως όλα δείχνουν εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Σάντσες ο Γκάμπι θα γίνει ο νούμερο ένας στόχος για την θέση του αμυντικού χαφ.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα