Καραχάλιος: Έγινε μία μεγάλη αρχή

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος, υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως έγινε μία καλή αρχή με το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και πως πλέον στον Ερασιτέχνη έχουν καύσιμα ψυχής!Νίκος Καραχάλιος: «Έγινε μία μεγάλη αρχή. Έγινε μία γιορτή. Είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ερυθρό Αστέρα.

Αν δεν μας έδινε το φιλί της ζωής ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα υπήρχε Ερασιτέχνης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού
ανταποκρίθηκε.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι κατέβασε την ομάδα που έπαιξε σήμερα.

Η προσπάθεια ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα. Τα μηνύματα τα δώσαμε. Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα και θα σωθεί. Όλοι οι αθλητές γέμισαν με αισιοδοξία ενώ η καρδιά τους γέμισε ελπίδα.

Οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν αλλά δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε. Με σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Έχουμε υπερβεί εαυτόν αλλά έχουμε καύσιμα για να συνεχίσουμε και αυτά είναι καύσιμα ψυχής».

* Την Δευτέρα θα γνωστοποιηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Μία πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας έκανε λόγο για πάνω από 20 χιλ. εισιτήρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα