Σισέ: Αγαπώ τον ΠΑΟ

Ευκαιρία δεν χάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ για να εκφράσει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του. Ο γάλλος σούπερ σταρ τόνισε για ακόμα μία φορά πως αγαπάει τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο ισχυρό δέσιμο, που έχει με τους φίλους της ομάδας. Στο μεταξύ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος γνώρισαν την αποθέωση από 500 περίπου φιλάθλους στην Πάτρα και στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των πράσινων στη πρωτεύουσα της Αχαϊάς.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό του εβδομαδιαίου ενημερωτικού μαγκαζίνο, "FIFA FUTBOL MUNDIAL" που προβάλλει η Nova και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική Γαλλίας, τους σοβαρούς τραυματισμούς του, αλλά και τον ποδοσφαιρικό του... ήρωα Ζαν Πιέρ Παπέν.Το φως της δημοσιότητας για την ώρα έχουν δει αποσπάσματα της συνέντευξης με τον Σισέ να δηλώνει πως "η  σχέση μου με τους οπαδούς είναι πολύ δυνατή. Γνωρίζουν ότι πάντα δίνω ότι καλύτερο έχω, δεν είμαι κάποιος που ήρθε εδώ για να κάνει διακοπές. Γνωρίζουν πως αγαπώ το σύλλογο, πως αγαπώ τους συμπαίκτες μου και θέλω να τους βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".Αποθέωση για Λάζαρο και Πετρογκόλ στην Πάτρα
Στην Πάτρα για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/3) οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 500 φίλους της ομάδας και υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους. Δηλώσεις έκανε ο Πετρόπουλος, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την μαζική παρουσία των φιλάθλων του Τριφυλλιού. "Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Είναι ωραία να βρίσκεσαι κοντά στους οπαδούς της ομάδας, να τους δίνεις χαρά. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να είναι κοντά μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας", είπε ο επιθετικός των πράσινων.
Keywords
Τυχαία Θέματα