Ήμασταν νευρικοί

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θεωρεί πως η διακοπή δεν ωφέλησε την ομάδα του καθώς σήμερα ο Άρης παρουσιάστηκε νευρικός, αλλά η νίκη ήταν δίκαιη.
Ο τεχνικός του Άρη αμέσως μετά ο τέλος του αγώνα μίλησε για την εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα του «Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περίμενα. Πολύ νευρικότητα στο παιχνίδι. Με το Μαρούσι είχαμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Μίλαγα με τους παίκτες και τους έλεγα πως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ πάλεψε
όλα τα παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί από το πρώτο δεκάλεπτο. Κερδίσαμε δίκαια και κάναμε αυτό ακριβώς αυτό που θέλαμε. Για εμένα και για τους παίκτες μου είναι ένα μεγάλο μάθημα. Δεν θεωρώ ότι υποτιμήσαμε την ΑΕΚ. Η διακοπή μας επηρέασε αρνητικά. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία».Και τώρα ο ΠανιώνιοςΟ Νίκος Χατζηβρέττας μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕκ για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και για την συνέχεια του Πρωταθλήματος«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Το παιχνίδι ήταν από μόνο του ντέρμπι με βάση τα ονόματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για να έχουμε τη συνέχεια που θέλουμε.Δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει ο καθένας μας να βρει το καλό του πρόσωπο και να έχουμε την ίδια παρουσία και για τα 40 λεπτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα