Ατομικό ο Σαγκανόφσκι

Ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου και είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη ενόψει του αγώνα με την Καβάλα. Διαψεύδει η ΠΑΕ Ατρόμητος για μεταγραφές.
Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, έπειτα από το χθεσινό ρεπό, το οποίο τους είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών είδε τον Μάρεκ Σαγκανόφσκι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να αποτελεί το
μοναδικό πρόβλημα για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν με την Καβάλα στο Περιστέρι.

Ένα παιχνίδι, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αύριο το πρωί οι Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Αθανασίου και Μπάλας θα επισκεφθούν το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Περιστερίου, προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι γι’ αύριο το βράδυ είναι προγραμματισμένο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Διαψεύδει η ΠΑΕ για μεταγραφές

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ, με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τα όποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας τονίζοντας πως  μοναδική της προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο τελικός του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο διάφορα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ομάδα μας βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει για εμάς το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική με την ΠΑΕ Καβάλα και στην συνέχεια η μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Ως εκ τούτου οποιοιδήποτε άλλη δραστηριότητα δεν βρίσκεται στην άμεση προτεραιότητα μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα