Για τη νίκη-«χρυσάφι» ο Ηρακλής

Το γόητρο και τα... κλειδιά της πόλης είναι δύο από τα κίνητρα που μπορεί να βρει κανείς στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ουραγός Ηρακλής θέλει τη νίκη απέναντι στον Άρη (5μ.μ.) απλώς για τους δύο βαθμούς.Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου ο «Γηραιός» βρίσκεται με 5-16 στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική, με τον προπονητή της ομάδος, Κρις Χουγκάζ,
που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κόλεμαν και Κοπρίβιτσα, να τονίζει στο esake.gr, πως «δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για έναν αγώνα που αποτελεί ντέρμπι για την Θεσσαλονίκη. Με αυτό το δεδομένο όποιος μπει πιο γρήγορα στο πνεύμα του αγώνα θα έχει και μεγαλύτερη τύχη για τη νίκη. Εμείς θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο ενέργεια, να "βράζει" και να μπορέσουμε να πάρουμε αυτήν την ενέργεια του κόσμου στο παιχνίδι μας. Αν καταλάβουμε όλοι μας, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι φίλαθλοι μας, την σημασία αυτού του αγώνα, τότε η δύναμη μας θα είναι ακόμη πιο μεγάλη κι έτσι θα μεγαλώσουν κι οι πιθανότητές μας για την νίκη. Ο Άρης είναι μια έμπειρη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ, που ψάχνει τον τελευταίο καιρό ρυθμό στο παιχνίδι του και νίκες για να ανεβεί βαθμολογικά. Εμείς δεν πρέπει να δώσουμε αυτό το δικαίωμα, να βρει ρυθμό στον δικό μας αγώνα, και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαρμαρινός είπε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα πλέον για εμάς. Είναι "τελικός" κι έτσι προετοιμαστήκαμε κι έτσι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε. Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα κι ως παίκτες να κερδίσουμε και μαζί να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που τον θέλουμε δίπλα μας, με τον σωστό και φίλαθλο τρόπο που απαιτούν τέτοιοι αγώνες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στον πρώτο γύρο οι «κυανόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 94-85 στο Αλεξάνδρειο. 
Keywords
Τυχαία Θέματα