Η πρόκληση και οι εμπειρίες!

Μέσα στα γήπεδα αποδεικνύει την ποιότητα του. Ακόμη και σε εποχές που η τύχη του γύρισε την πλάτη, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν τα παράτησε, φώναξε παρών και γύρισε κερδίζοντας τις μάχες!
Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εκπομπή FIFA FUTBOL MUNDIAL του Novasports 2 τόνισε μεταξύ άλλων:«Ήρθα στην Ελλάδα για
πρόκληση και νέες εμπειρίες. Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και τα κατάφερα, αφού είχα χάσει τα προηγούμενα 3 μεγάλα τουρνουά.Επειδή όμως έχω τη θέληση αντιδρώ σωστά και επιστρέφω από τα άσχημα και ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. Ήταν μια μίξη συναισθημάτων, ήμουν απογοητευμένος που αποκλειστήκαμε αλλά και περήφανος που έπαιξα με μεγάλους και σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ένιωθα περήφανος».Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε ξανά και στο δέσιμο που έχει από την πρώτη μέρα με τον κόσμο του «τριφυλλιού» λέγοντας:«Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι πολύ δυνατή. Γνωρίζουν ότι πάντα δίνω ότι καλύτερο έχω, δεν είμαι κάποιος που ήρθε εδώ για να κάνει διακοπές. Γνωρίζουν πως αγαπώ το σύλλογο, πως αγαπώ τους συμπαίκτες μου και θέλω να τους βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».Για τους τραυματισμούς του ο Σισέ τόνισε πως: «Δεν είναι τόσο δύσκολο να επιστρέφω. Είμαι ένας άνθρωπος με πολλή θέληση που όταν θέλω κάτι θα το πάρω. Ο κόσμος πίστευε ότι για μένα το ποδόσφαιρο τελείωσε, αλλά είχα θέληση και χάρη στο θεό που μου έδωσε δύναμη πήγαν όλα καλά για μένα».Τέλος σχετικά με την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Λίβερπουλ επισήμανε: «Ξεχωριστές στιγμές αυτές που πέρασα στη Λίβερπουλ. Είναι μέσα στη καρδιά μου ακόμα. Τον αγαπώ τον σύλλογο είναι κάτι ξεχωριστό και δύσκολα μπορώ να το περιγράψω».
Keywords
Τυχαία Θέματα