Φέτελ: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα!»

Προσγειωμένος φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς τόνισε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά το πώς θα προσεγγίσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ως παγκόσμιος πρωταθλητής.
Στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στην Αυστραλία, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα, κυρίως, στον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, ο ίδιος φάνηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και τόνισε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά την προσέγγιση του φετινού πρώτου αγώνα.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο πώς θα προσεγγίσω τον
πρώτο αγώνα. Είναι Παρασκευή απόγευμα, είναι μια πολυάσχολη μέρα και δεν μπορώ να είμαι στο γκαράζ τώρα, πρέπει να είμαι εδώ. Το να κοιτάω πίσω με κάνει πολύ χαρούμενο και πολύ υπερήφανο. Πιστεύω ότι είναι το ίδιο για όλους στην ομάδα.

Απολαμβάνουμε το πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε μηδέν βαθμούς σε αυτό το στάδιο, όπως όλοι οι άλλοι», είπε ο Γερμανός για να αναφερθεί και στα καινούρια ελαστικά της Pirelli, που αντικατέστησε την Bridgestone. «Είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι ήταν καλό τελικά που ήρθαμε και ξεκινήσαμε τη σεζόν εδώ, σε μια διαφορετική πίστα.

Όλο το χειμώνα ήμασταν στη Βαρκελώνη και πιστεύω πως ξέρουμε ακριβώς την αντίδραση των ελαστικών. Σήμερα η συμπεριφορά των ελαστικών ήταν διαφορετική και εξεπλάγη. Χωρίς αμφιβολία, σε σύγκριση με τα περσινά, τα ελαστικά είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όμως, περιμέναμε χειρότερες συνθήκες όσον αφορά το πόσο θα διαρκέσουν τα ελαστικά. Το πρωί και το απόγευμα ήταν πολύ χρήσιμα και μας βοήθησαν να καταλάβουμε τι θα κάνουμε στον αγώνα την Κυριακή. Μέχρι τώρα αυτό είναι θετικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα