Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και τα προβλήματα

21:42 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι στην συνδρομή του κόσμου στην νίκη επί του Ηλυσιακού. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ευελπιστεί να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.«Ήταν καταλυτική η παρουσία του κόσμου. Το ρόστερ μας ήταν μικρό και χρειαζόμασταν ώθηση για να αντέξουμε στην πίεση. Ξέραμε ότι ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που μάχεται πολύ. Είχαν μία μεγάλη απώλεια το ότι έφυγε ο Μπάξτερ. Κι εμείς είχαμε πολλά προβλήματα. Αρχίσαμε από την άμυνα, που τα πήγαμε καλά. Είχαμε κάποιες αργοπορίες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος κλείσαμε τους χώρους και σιγά-σιγά βρήκαμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε μία εύκολη νίκη. Ελπίζω οι τραυματίες να επανέλθουν. Εμείς ψάχνουμε για κάποιον παίκτη. Θα δούμε... Θέλουμε έναν παίκτη άμεσα γιατί έχουμε πρόβλημα με το ρόστερ. Μακάρι να υπάρχουν τα χρήματα. Αν είχαμε χρήματα αυτή την στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει δύο παίκτες και να διεκδικήσει την τρίτη θέση και στα playoffs, εφόσον την κατακτήσουμε στην κανονική περίοδο» είπε ο Μακεδόνας τεχνικός.

O Ντάντε Στίγκερς, με τη σειρά του, υποστηριξε: «Παίξαμε πολύ δυνατά, ειδικά στην άμυνα. Παίξαμε ομαδικά και καταφέραμε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο. Το "κλειδί" ήταν η άμυνα. Ο Ηλυσιακός πήρε καλά σουτ, αλλά τους πιέσαμε και κουράστηκαν. Πήραμε τα ριμπάουντ, βάλαμε κάποια καλάθια, αλλά για μένα το "κλειδί" ήταν η άμυνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα