Εντολή για… ανακοινώσεις!

20:56 6/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τους Μαθία – Κοβάσεβιτς και έδωσε κατευθύνσεις για τα πρώτα «χτυπήματα», ωστόσο η σύσκεψη κορυφής με την παρουσία του Βαλβέρδε θα γίνει την Πέμπτη.
  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε από το εξωτερικό και είχε συνάντηση κορυφής
με τους Εντουάρντο Μαθία και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να μπουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και… ανακοινώσει παικτών. Οι τρεις άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα, υπήρχε και επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όπου έπεσαν και τα ονόματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
Οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται άμεσα για τρεις παίκτες, δυο από το εξωτερικό, τους Κοστάντζο και Μαρκάνο και έναν από την ελληνική αγορά, τον Φορτούνη. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες στην απόκτηση αμυντικού μέσου, με τον Σάντσες να είναι ψηλά και τον Πιζάρο… αρκετά πιο πίσω. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Μαθία ενημερώνει διαρκώς τον Βαλβέρδε για την πορεία των επαφών, όπως άλλωστε και ο Κοβάσεβιτς συνομιλεί με τους δυο Ισπανούς για τα «λαβράκια» του εξωτερικού και κυρίως αυτά από το Μαυροβούνιο.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα