Διήμερη ξεκούραση για Λάρισα!

Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας έχουν δυο μέρες, σήμερα κι αύριο, για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στην προπόνηση της Κυριακής. Παραμένουν οι… πονοκέφαλοι για Κωστένογλου.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας έχει δώσει την ευκαιρία στις ομάδες να πάρουν μια… ανάσα ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, στη Λάρισα ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να επαναφορτίσουν τις
μπαταρίες τους και να επιστρέψουν δριμύτεροι στις προπονήσεις.

Αυτό ισχύει για σήμερα κι αύριο, καθώς οι «βυσσινί» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής. Γι’ αυτό οι Πανκράτ και Ταλ πήραν από χθες τριήμερη άδεια, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι ξένοι που θα μεταβούν στις πατρίδες τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιστροφή των Θεσσαλών στις προπονήσεις ο Κωστένογλου θα συνεχίσει να έχει… πονοκεφάλους, καθώς οι Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς και Πλιάγκας παραμένουν τραυματίες, ενώ αναμένεται να δει και την κατάσταση του Τουμέρ Μετίν, ο οποίος χθες γυμνάστηκε πιο χαλαρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα