Μιραλάς: Ξαναβρήκα τον εαυτό μου στον Ολυμπιακό

Η απόφασή του να αφήσει τη Γαλλία για λογαριασμό του Ολυμπιακού αποδεικνύεται από τις πιο σωστές στην καριέρα του. Με την ερυθρολεύκη φανέλα ο Κέβιν Μιραλάς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και με τα 13 του γκολ έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η αναγέννησή του τον επανάφερε στην Εθνική Βελγίου και ο ίδιος δηλώνει πως στην Ελλάδα ξαναβρήκε τον εαυτό του, τονίζοντας πως μεγάλο ρόλο στην μεταμόρφωσή του έχει παίξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που του έχει δώσει την ελευθερία να αγωνίζεται όπως θέλει ο ίδιος στον χορτάρι.Ο Μιραλάς αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Βέλγιο με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αυστρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2012.Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.
 
"Στην Ελλάδα βρήκα τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε άλλα πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου, επειδή από τη Δευτέρα το μυαλό μου είναι στην προετοιμασία της Εθνικής. Το πρωτάθλημα σημαίνει πολλά για μένα, έπειτα από πολλές σεζόν με έναν μικρότερο σύλλογο όπως η Σεντ Ετιέν", δήλωσε ο Μιραλάς και πρόσθεσε."Στην Ελλάδα βρήκα τις ιδανικές συνθήκες για να παίξω καλή μπάλα. Στα 23 μου ξέρω καλά τι μπορώ να κάνω και τι όχι στο ποδόσφαιρο. Μεγάλο μερίδιο οφείλεται και στον προπονητή μου που μου δίνει ευκαιρίες να παίξω όπως θέλω στον αγωνιστικό χώρο".
Keywords
Τυχαία Θέματα