Περπέρογλου: «Καρδιά και ψυχή»

Ο Στράτος Περπέρογλου υποκλίθηκε στον «ηγέτη του Παναθηναϊκού» Δημήτρη Διαμαντίδη και εξήγησε ότι τα στοιχεία που οδήγησαν στον θρίαμβο στη Βαρκελώνη ήταν η καρδιά και η ψυχή.Διαβάστε αναλυτικά το blog του φόργουορντ των «πρασίνων» στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:
«Γεια σε όλους σας από την Βαρκελώνη,

Σας γράφω μερικές ώρες μετά την μεγάλη μας νίκη στην Ισπανία ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Αυτές οι τέσσερις μέρες ήταν πολύ δύσκολες, αλλά καταφέραμε να έχουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας, έστω κι αν ξέρουμε πολύ καλά ότι θα πρέπει
να δούμε τα πράγματα ξανά με σοβαρό βλέμμα πολύ γρήγορα.

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το να χάνεις εκτός με ένα πόντο δεν είναι εύκολο. Ειδικά σε μια σειρά playoffs που η κάθε νίκη μετράει. Ημασταν απογοητευμένοι μετά το ματς της Τρίτης. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Κι όταν χάνεις ένα τόσο κλειστό παιχνίδι είναι πάντα σκληρό. Αλλά αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη να νικάει και να μάχεται. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα με το come back, παρά την απογοήτευσή μας.

Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα είχαμε την καρδιά και την ψυχή να επιστρέψουμε σε 48 ώρες και να παλέψουμε ξανά. Αλλά είχαμε και τα δύο και πήραμε αυτό που θέλαμε όταν ήρθαμε εδώ. Μερικοί από τους ίδιους ανθρώπους δεν πίστευαν ότι είχαμε την καρδιά και την ψυχή να επιστρέψουμε από το -16. Είχαμε μια έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Πιστέψαμε ότι μπορούμε, πιστέψαμε ότι μπορούμε να φύγουμε από το Palau Blaugrana νικητές. Στο ημίχρονο είπαμε ο ένας στον άλλο ότι μπορούμε να το κάνουμε. Κανείς μας δεν είχε αμφιβολία για αυτό. Είχαμε αφοσιωθεί στο πλάνο που οι προπονητές μας είχαν φτιάξει. Χωρίς βιασύνη και βήμα βήμα θα μειώσουμε τη διαφορά. Χρησιμοποιήσαμε τα κεφάλια μας, το μυαλό μας σε άμυνα και επίθεση.

Ηταν μια μεγάλη νίκη, είμαστε χαρούμενοι, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε πως δεν σημαίνει τίποτα. Ολοι σκεφτόμαστε τώρα ότι η Μπαρτσελόνα έχει την δυνατότητα να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Για αυτό θα πρέπει να πατάμε στη γη. Το σκορ είναι 1-1. Τίποτα περισσότερο. Χρειάζονται δύο νίκες ακόμα. Θα έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε την πολύτιμη βοήθεια από τον κόσμο μας. Να είναι εκεί για μας.

Και κάτι για έναν παίκτη που είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε αυτά τα δύο παιχνίδια. τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι ο ηγέτης μας. Οταν επιτίθεται στο καλάθι περισσότερο, καθένας από εμάς επιτίθεται περισσότερο. Ξέρουμε ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Δεν πρέπει να μας το πει κάποιος. Το δείχνει κάθε φορά στο γήπεδο. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και έχει το δικό του τρόπο να μας σπρώχνει να γίνουμε καλύτεροι. Και στα δύο αυτά ματς απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους».Περπέρογλου: «Καρδιά και ψυχή»
Ο Στράτος Περπέρογλου υποκλίθηκε στον «ηγέτη του Παναθηναϊκού» Δημήτρη Διαμαντί
Keywords
Τυχαία Θέματα