Δε θέλει θέαμα, αλλά νίκη ο Δέδας

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να κάνει το break στην Πυλαία και δεν έχει την πολυτέλεια για νέα ήττα στο Αλεξάνδρειο, με τον Στέφανο Δέδα να ζητά από τους παίκτες των «κιτρίνων» νίκη... όπως να 'ναι. Αναλυτικά όσα είπε ο συνεργάτης του Λευτέρης Σούμποτιτς στον ΑΡΗΣ FM 92,8: ..για τη χθεσινή ήττα: «Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν μία χαμένη
ευκαιρία για εμάς. Το γεγονός, όμως, ότι η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες είναι υπέρ της καλύτερης ομάδας, δηλαδή εμάς. Έχουμε μεγαλύτερο βάθος και σύντομα θα αποκτήσουμε το πάνω χέρι. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τον δεύτερο αγώνα στο Αλεξάνδρειο. Να δούμε τι λάθη κάναμε και να ετοιμάσουμε το πλάνο μας για το πώς θα παίξουμε. Ελπίζω με την δυναμική παρουσία του κόσμου να ισοφαρίσουμε τη σειρά». ...για τα αίτια της χθεσινής ήττας: «Μιλήσαμε πολύ για το ξεκίνημα μας, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά και ο προπονητής. Δυστυχώς δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι, αργήσαμε να σκοράρουμε και κάναμε πολλά λάθη. Χάρη στην ποιότητα μας, όμως, ως ομάδα καλύψαμε τη διαφορά και πήραμε το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Δώσαμε, όμως, το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πάρει ώθηση με αποτέλεσμα να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος. Πήγαμε πολλές φορές σε διεισδύσεις για να φθείρουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τεχνικά δεν δικαιολογείται να έχουν περισσότερες βολές από εμάς». ...για τα τελευταία δευτερόλεπτα: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα και να πάμε το παιχνίδι την παράταση. Είπαμε να κάνουμε κανονική άμυνα χωρίς φάουλ. Ο Χατζηβρέττας, όμως, ήλπιζε ότι θα κλέψει την μπάλα από τον Μάρσαλ, αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στην τελευταία επίθεση ο Μπάβτσιτς ήταν μόνος του στη γραμμή του τριπόντου κι ήταν ζεστός. Ο Σλούκας επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

...για τον τραυματία Γουίντερς: «Η λογική λέει, αν δεν παίξει την Κυριακή, στον τρίτο αγώνα θα είναι παρών. Θα βοηθήσει επιθετικά αλλά και στο μαρκάρισμα του Μάρσαλ». ...για την επιστροφή του Ταπούτου: «Την αξία του την ξέρουμε. Ο χθεσινός αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειας του να βρει ρυθμό μετά από τον τραυματισμό του. Στο επόμενο παιχνίδι θα είναι καλύτερα, όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες».

...την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο: «Η πίεση τώρα είναι εμάς. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Πέρα από τα τεχνικά στοιχεία, σημαντικό ρόλο θα παίξει η θέληση των παικτών και το πώς θα μπουν στον αγώνα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να μεταφέρουμε την πίεση στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να "χτυπήσουμε" στην ψυχολογία, αλλά με ταπεινότητα και υπομονή. Δεν έχει σημασία το αν θα παίξουμε όμορφο ή ομαδικό μπάσκετ. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».
Keywords
Τυχαία Θέματα